Kralev DvorBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Smešten na mirnom mestu u blizini samog centra Banskog, u ponudi turističke agencije Tiara Travel nalazi se šarmantni porodičan hotel Kralev dvor. Hotel je kategorizovan sa 3* i predstavlja kombinaciju udobnosti, obilje sadržaja i odličnog gostoprimstva. Porodičan hotel Kralev dvor nosi naziv prema jednom od najlepših vrhova planine Pirin. Idealan je kao baza za opuštanje i istraživanje s obzirom na sadržaje koje nudi i blizinu centra i ski lifta. Gosti agencije Tiara Travel se mogu opustiti pijuckajući hladna ili topla pića u baru ili uživati u raznim specijalitetima pripremljenim u tradicionalnom restoranu. Ono što je posebno zanimljivo kod hotela Kralev dvor jeste da koristi vodu i energetske izvore na veoma štedljiv način koji ne zagađuje životnu sredinu. Odvojeno odlaže smeće, nudi regionalne proizvode, organizuje razne akcije za očuvanje prirode i pruža potrebne informacije i savetuje svoje goste da budu odgovorni prema prirodi. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 80,00 eur odrasli-40,00 eur deca (4-12 godina)
  • Božićna večera: 50,00 eur odrasli-25,00 eur deca (4-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Kralev dvor u ponudi turistčke agenije Tiara Travela ima dve smeštajne jedinice. Standardna soba je veličine 15m2 i poseduje francuski ležaj ili dva odvojena ležaja i fotelju na razvlačenje. U nju mogu da se smeste dve odrasle osobe i jedno dete. Apartman je veličine oko 45m2 i u njega mogu maksimalno da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja i dnevnu sobu koja iima kauč na razvlačenje.

O aktivnostima i zabavi

Zbog svog položaja, hotel Kralev dvor je idealan za lepu šetnju i uživanje u okolnom pejzažu. Nakon napornog dana na skijanju ili šetnje do centra Banskog i šopinga u glavnoj ulici Pirin, gosti hotela se mogu opustiti u sauni ili masaži celog tela. Hotel Kralev dvor u ponudi Tiara Travela nudi veliki izbor opuštajućih masaža, termalnih kupki, spa i velnes paketa. Za dame je u ponudi i salon lepote sa uslugama manikira, pedikira, šišanja, feniranja, farbanja i tretmana kose. U popodnevnim časovima može se opustiti i osvežiti u lobby baru i relaksirati uz veliki izbor društvenih igara dok u kaminu pucketa prijatna vatra. U okviru hotela je moguće iznajmiti ski opremu ili ostaviti na čuvanje svoju opremu u skijašnici. Restoran koji prima 40 gostiju nudi odličan izbor tradicionalnih jela Banskog spremljenih po starim porodičnim receptima i služenih uz osmeh i zadovoljstvo. U hotelu je besplatan bežični internet. 

O lokaciji

Hotel Kralev dvor se nalazi na mirnoj lokaciji na oko pet minuta udaljenosti od centra Banskog. Ski lift je na udaljenosti od oko deset minuta od hotela i transfer do nje se doplaćuje na licu mesta (trenutna cena za odrasle i decu 2 eur po osobi). Gostima hotela je na raspolaganju i besplatan parking (do popune mesta), a u okviru hotela se nalazi i mini market radi lakše snabdevenosti osnovnim potrepštinama.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga