OlympBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Olymp hotel je hotel sa 3* i lociran je na samom početku najpopularnijeg zimskog turističkog centra Bansko. Nalazi se u mirnom delu Banskog i namenjen je osobama koje vole i skijanje i blizinu centra Banskog koji nudi obilje zanimljivih sadržaja i provoda. Hotel Olymp u ponudi Tiara Travela se sastoji od dve međusobno povezane zgrade i sadrži 36 soba koje su raspoređene u standardne sobe, apartmane i masonette. Moderna relax zona je poptpuno besplatna za goste hotela i omogućava relaksaciju i opuštanje bilo u sauni ili parnom kupatilu okružena laganom muzikom za sva čula. Glavni restoran nudi obilje jela tradicionalne bugarske i evropske kuhinje, spremljene i dekorisane sa ukusom i ljubavlju. Lobby bar je savršeno mesto za degustaciju posebno izabranih ukusa čajeva ili čaše kvalitetnog viskija gde posebno dizajnirani francuski prozori pružaju dosta svetlosti i doprinose dobrom raspoloženju i komfortu. Olymp taverna u ponudi hotela ima tri prostorije i opremljena je u tradicionalnom bugarskom stilu i nudi širok izbor originalnih jela i pića iz Bugarske nacionalne kuhinje. Taverna može da se ukrasi prema posebnim željama gostiju i pogodna je za organizaciju raznih događaja kao što su korporativne zabave, venčanja, kokteli, zabave, rođendani i slična tematika. Bežični internet je dostupan u čitavom objektu besplatno. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 84,00 eur odrasli-45,00 eur deca (5-12 godina)

O tipovima soba

U ponudi Tiara Travela u ookviru hotela Olymp postoje pet smeštajnih jedinica. Economy soba sa dva odvojena ležaja je veličine 13m2 i u nju mogu da se smeste jedna ili dve odrasle osobe. Soba je manjeg kapaciteta i poseduje dva odvojena ležaja. Standardna soba lux je veličine 22m2 i sadrži dva odvojena ležaja ili francuski ležaj i sofu na razvlačenje. Maksimalan broj osoba koji može da se smesti u ovu sobu je dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Jednosban apartman je veličine 36m2 i sadrži spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena kreveta i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. U ovu sobu mogu da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Dvosoban apartman u ponudi Tiara Travela je veličine 57m2 i sastoji se od dve odvojene spavaće sobe gde se u jednoj nalaze francuski ležaj a u drugoj dva odvojena kreveta. Maksimalan broj osoba u ovoj sobi je dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Maisonette je veličine oko 70m2 i prostire se na dva nivoa. Sadrži dve spavaće sobe od čega je jedna sa francuskim ležajem a druga sa odvojenim krevetima i prostrane dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Maksimalan broj osoba koji može da se smesti u ovu sobu je dve odrasle osobe i troje dece ili četiri odrasle osobe i jedno dete.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Olymp u ponudi Tiara Travela poseduje veliku relax zonu u kojoj se gosti hotela mogu opustiti maksimalno i dobro zabaviti. Centar za masažu nudi širok spektar tradicionalnih i inovativnih masaža koje će goste poptuno opustiti i rasteretiti od svakodnevnih oobaveza. Nakon tople saune gosti hotela mogu otići na hladnu terapiju koja poboljšava cirkulaciju celog tela i koja se obavlja u manjem bazenu sa temperaturom vode od svega 5 stepeni. Procedura kontrasnim tuševima je nešto što je novo i gde se telo i glava kupaju naizmenično hladnom i vrelom vodom i pomaže da se poboljša imuni sistem, ima oličan efekat na nervni sistem, kvalitet sna, krvni pritisak i metabolizam. Besplatne usluge u okviru Spa centra obuhvataju saunu, parno kupatilo, đakuzi i fitnes. Ono što je jako popularno kod ovog hotela je sportska hala koja je povezana toplim hodnikom sa hotelom. Namena hale je multifunkcionalna, od malog fudbala, svih vrsta borilačkih sportova do svih vrsta plesova, yoge i pilatesa. Ono što je kllučno kod hale je da ima prenosivu podlogu tako da je adaptacija za obavljanje svih gore navedenih sportskih aktivnosti moguća u kratkom vremenskom roku. Jedna od glavnih prednosti Olymp hotela u ponudi Tiara Travela je konferencijska sala koja je komforna, prostrana i dobro opremljena i može da primi 20-50 učesnika različitih prezentacija, konvencija, treninga i sličnih događaja. Specijalno za najmlađe goste hotela u ponudi Tiara Travela nalazi se unutrašnja igraonica gde se deca mogi igrati dok im roditelji uživaju u popodnevom čaju ili kafi u lobby baru koji je u blizini. U hotelu Olymp je dozovljen boravak kućnih ljubimaca.

O lokaciji

Hotel Olymp u ponudi Tiara Travela se nalazi na oko 5 minuta hoda od centra Banskog i lociran je u mirnijem delu grada. Do ski lifta je udaljen oko 2km i za goste hotela je obezbeđen besplatan shuttle servis do njega svakog dana prema rasporedu hotela. Za goste hotela koji dolaze sopstvenim prevozom obezbeđen je besplatni parking. U okviru smeštajnog objekta nalazi se i ski depo gde se može ostaviti oprema na čuvanje i on je uključen u cenu. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga