Elegant LUXBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Elegant Lux u ponudi Tiara Travela je vrhunski kompeks za odmor i rekreaciju i atraktivno mesto za ljubitelje skijanja i letnjeg turizma. Smešten u podnožju planine Pirin, hotel Elegant Lux je sinonim za odmereni luksuz, prijatan ambijent i puno zelenila. Hotel očarava ljubaznim gostoprimstvom i vrhunskom uslugom i nudi neverovatnu kombinaciju velikog broja dodatnih sadržaja dostupnih tokom cele godine. Gosti agencije Tiara Travel će uživati u visokom standardu i besprekornoj usluzi, prijatnoj atmosferi, ljubaznom osoblju i nezaboravnom odmoru. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cene hotela):

  • Novogodišnja večera: 80,00 eur odrasli-45,00 eur deca (4-12 godina)
  • Božićna večera: 35,00 eur odrasli-20,00 eur deca (4-12 godina)

O tipovima soba

Hotel Elegant Lux u ponudi Tiara Travela ima tri različita tipa smeštajnih jedinica. Studio je udobna i prostrana smeštajna jedinica koja može da primi odrasle i decu na dva ležaja za po jednu osobu i sofi. Studiji imaju potpuno opremljenu čajnu kuhinju, a tu su i prostor za sedenje i opuštanje, satelitski TV program i bežični internet. Apartment one room je luksuzno opremljen i udoban apartman sa domaćinskom atmosferom. Sastoji se od dve prostorije, spavaće sobe i dnevne sobe, mogu da prima maksimum četir iosobe. Od ležajeva može da raspolaže sa francuskim ležajem ili dva spojena ležaja za po jednu osobu, a u dnevnoj sobi mogu da se nađu jedan ili dva singl ležaja. U dobnost upotpunjuje potpuno opremljena kuhinja, udobna sofa, trepezarijski sto, satelitski TV program, prostrano kupatilo sa tuš kabinom, bežični internet i balkon. Apartment two rooms je luksuzno opremljen i udaoban apartman koji ima domaćinsku atmosferu. Sastoje se od tri odvojene sobe, dve spavaće i prostrani dnevni boravak. Mogu da prime najviše šest odraslih osoba. U spavaćim sobama se nalaze francuski ležajevi, a u dnevnoj sobi se nalaze jedan ili dva single ležaja. Udobnost upotpunjuje potpuno opremljena kuhinja, udobna sofa, trepezarijski sto, satelitski TV program, prostrano kupatilo sa tuš kabinom.

O aktivnosti i zabavi

Hotel Elegant Lux u ponudi Tiara Travela ima dva odlična restorana: glavni restoran kapaciteta 90 mesta u luksuznom okruženju i sa specijalitetima iz celog sveta sa bogatim doručkom i elegantnom večerom uz prijatnu muziku; a la carte restoran urađen u Versaće stilu sa elitnom uslugom i elegantnom večerom uz živu muziku. Relax zona u hotelu Elegant lux ima veliki broj sadržaja koji su besplatni, od uživanja u zatvorenom bazenu sa toplom mineralnom vodom, opuštanja u đakuziju pre ili posle masaža, obnavljanju kože i izbacivanju toksina u parnom kupatilu, saune u kojoj visoka teperatura i niska vlažnost ubrzava rad srca i povećava unos kiseonika, turskog kupatila i fitnesa gde se može održati forma i kondicija i tokom odmora do slane sobe koja podstiče zdravo znojenje tela i izbacivanje štetnih materija iz njega. Veliki broj masaža i profesionalni maseri učiniće da se gosti agencije Tiara Travel osećaju kao preporođeni. Zahvaljujući posebno određenoj sobi za igru, najmlađi gosti uživaće u velikom broju igračaka, stonom tenisu, vazdušnom hokeju. U okviru smeštajnog objekta nalazi se ski depo gde gosti mogu ostaviti svoju opremu na čuvanje i to je u ceni.  Elegant LUXje poznat i kao hotel koji prima kućne ljubimce. 

O lokaciji

Hotel Elegant Lux u ponudi Tiara Travela nalazi se na 500 metara udaljenosti od gondole što predstavlja vrlo povoljnu lokaciju za skijaše. U okolini mogu se pronaći restoran, banka sa bankomatom, prodavnica ski opreme, informativni centar nacionalnog parka Pirin. Do gondole saobraća besplatan ski shuttle, a gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju na raspolaganju besplatan parking (do popune mesta). Hotel Elegant lux ima odličnu lokaciju i udaljen je od starog centra Banskog oko 7 minutga pešačenja.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga