KlisuraBugarska/ Jugoistok/ Sunčev Breg

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Klisura u ponudi Tiara Travela se nalazi na kratkoj pešačkoj udaljenosti od predivne peščane plaže sa zlatnim peskom. Okružen je prelepim zelenim parkom i na kratkoj je udaljenosti od samog centra popularnog bugarskog letovališta Sunčev Breg. Izgrađen je 2000 godine i kompletno renoviran 2010 godine. Gostima stavlja na raspolaganje 32 sobe koje us podeljene na standardne i porodične sobe kako bi se zadovoljile potrebe za komforom i udobnošću porodice sa decom, parove ili grupa prijatelja i osobe sa invaliditetom. kategorizovan je sa 3* i poseduje odličan izbor usluga i zabavnih aktivnosti u kojima će uživati gosti svih generacija. Na javnim površinama hotela Klisura dostupan je signal bežičnog interneta koji je besplatan. 

O tipovima soba

Gostima turističke agencije Tiara Travel i hotela Klisura na raspolaganju su dva tipa smeštajnih jedinica. Standardna soba ima oko 30m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sfou na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Porodična soba ima oko 50m2 i može da primi dve odrasle osobe i troje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje dve sobe povezane vratima gde se u jednoj nalazi francuski ležaj ili odvojeni ležaji i sofa na razvlačenje a u drugoj dva odvojena ležaja. 

O aktivnostima i zabavi

Hotel Klisura u ponudi Tiara Travela raspolaže sa sezonskim bazenom na otvorenom koji ima i odvojeni dečiji deo čija je dubina prilagođena njihovom uzrastu. U prelepoj bašti oko bazena nalazi se bar koji služi fantastičan izbor rashlađujućih pića i egzotičnih koktela. Najmlađim gostima, pored odvojenog dela na glavnom bazenu, na raspolaganju je i dečije igralište na otvorenom. Glavni restoran hotela Klisura u ponudi Tiara Travela nudi veliki izbor izvrsnih jela bugarske i evropske kuhinje u kombinaciji sa internacionalnim ukusima. Lobby bar je idealno mesto za popodnevni odmor uz omiljeno toplo ili hladno piće, prijatnu atmosferu i partiju bilijara sa porodicom ili prijateljima. 

O lokaciji

Smešten na samo 100m udaljenosti od poznate plaže bugarskog letovališta Sunčev Breg nalazi se hotel Klisura u ponudi Tiara Travela. Cenatr rizorta sa brojnim sadržajima i zabavnim aktivnostima poput kafića, barova, noćnih klubova, restorana, prodavnica, butika se nalazi na 300m od hotela. Na kratkoj pešačkoj udaljenosti se nalazi i poznati Aquapark Action dok je međunarodni aerodrom udaljen 30km od hotela. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost privatnog parkinga koji se doplaćuje. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga