Nikiforos VillageGrčka/ Kasandra/ Hanioti

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Nikiforos Village u ponudi Tiara Travela je lociran u jednom od najpoplarnijih rizorta na polu-ostvru Kasandra na Halkidikiju. Odličan je izbor ja opuštajući odmor  i nudi prijateljsko i mirno okruženje. Poseduje mnoge sadržaje i aktivnosti koji su dizajnirani tako da maksimalno poboljšaju boravak gostiju i pruže nezaboravan odmor. Zbog svoje lokacije i usluga koje nudi idealna je destinacija kako za parkove tako i za porodice sa decom ili grupoe prijatelja. Veoma je blizu plaže i poseduje veliki izbor turističkih usluga i zabavnih sadržaja koji će zadovoljiti i najzahtevnije goste. Nikoforos Village hotel u ponudi Tiara Travela je moderan smeštajni objekta i okružen je prelepom zelenom baštom punom cveća, palmi i ostalog zelenog rastinja.

O tipovima soba

Veliki broj smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela Nikiforos Village. Standardna soba ima 19m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje kao i manju kuhinju. Maksimalan broj osoba u ovoj sobi je dve odrasle osobe. Premium soba ima 19m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i fotelju na razvlačenje. Maisonette sa dve sobe u ponudi Tiara Travela poseduje dva nivoa gde je na gronjem spavaća soba sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima a na donjem dnevna soba sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i kuhinja sa elementima i trpezarijskim sotolom. Ima 59m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Apartman Open Plan ima 20-27m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje, dodatni ležaj i kuhinju sa elementima. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Jednosobni apartman ima 34m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa dva odvojena ležaja kao i kuhinju. Porodični dvosobni apartman u ponudi Tiara Travela poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom sa elementima i trpezarijskim stolom.. Ima 60m2 i može da primi dve odrasle osobe i troje dece ili četiri odrasle osobe i jedno dete. Standardne dvokrebtene i trokrevetne sobe su u zgradi pored bazena a apartmani i maisonette su u zgradi iza glavne. 

O aktivnostima i zabavi

Hotel Nikiforos Village u ponudi Tiara Travela poseudje veliki bazen na otvorenom koji je idealno mesto za letnju relaksaciju i rekreaciju i smeštan je u predivnoj bašti punoj zelenila i raznog drveća. Najmlađim gostima je na raspolaganju posebno odvojeni dečij bazen čija je dubina prilagođena njihovom uzrastu i lepo opremljeno igralište na otvorenom koje se nalzi u prelepoj zelenoj oazi. Bar pored bazena služi širok izbor hladnih osvežavajućih pića i šarenih koktela. U čitavom smeštajnom objektu bežični internet je potpuno besplatan. 

O lokaciji

Smešten na 300m udaljenosti od lepe plaže nalazi se Nikiforos Village Hotel u ponudi Tiara Travela. Lociran je u rizortu Hanioti koji je jedan od najpopularnijih na Halkidikijui poseduje veliki izbor turističkih sadržaja i zabavnih aktivnosti. Međunarodni aerodrom Solun je udaljen 91km od hotela. Na licu mesta je moguć besplatni privatni parking za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga