Sofiana Resort & SpaKipar/ Pafos/ Pafos

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Sofiana Resort & Spa Hotel u ponudi Tiara Travela je savršena lokacija za sve goste koji žele da uživaju u visokokvalitetnim all inclusive uslugama i turističkim sadržajima koji su posebno dizajnirani kako za porodice sa decom tako i za parove ili grupe prijatelja. Ima odličnu lokaciju jer se istovremeno nalazi na kratkoj pešačkoj udaljenosti i od plaže i od centra rizorta. Sastoji se od 172 moderno i udobno opremljenih soba koje su podeljene na nekoliko različitih tipova smeštajnih jedinica kako bi se omogućio što komforniji broavak svih tipova gostiju. Poseduje odličan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti koje će zadovoljiti čak i najzahtevnije goste. Kvalifikovan i ljubazan tim zaposlenih je tu da omogući kompletno i nezaboravno iskistvo odmora. 

O tipovima soba

Veliki broj smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela Sofiana Resort & Spa. Economy soba je smeštena u prizemlju i ima 20m2. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje a maksimalan broj osoba u sobi je dve odrasle osobe. Standardna soba pogled bazen, swim up i pogled kopno ima 26m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Superior soba pogled bazen ili kopno u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaje ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Ima 35m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece. Deluxe soba pogled bazen ili kopno je veličine 43m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Junior suite swim up ima direktan pristup bazenu i veličine je 35m2. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece. Dvosoban suite pogled bazen ili kopno u ponudi Tiara Travela sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa većom sofom na razvlačenje. Ima 65m2 i može da primi dve odrasle osobe i troje dece ili četiri odrasle osobe i jedno dete. 

O aktivnostima i zabavi

Sofiana Resort & Spa Hotel u ponudi Tiara Travela raspolaže sa dva bazena na otvorenom, jednim bazenom za najmlađe goste, unutrašnjim bazenom koji se greje zimi i mini vodenim parkom sa toboganima i fontanama za decu. Spa i Wellnes centar nudi odličan izbor relaksirajućih i opuštajućih usluga kao što su topla sauna, đakuzi, masaže, fitnes centar, tretmane za negu lica i tela, kozmetički salon. Osim bazena i mini vodenog parka, najmlađim gostima su na raspolaganju i dečije igralište na otvorenom i dečiji klub u zatvorenom sa brojnim zabavnim aktivnostima. Ljubiteljima sporta i sportskih aktivnosti su obezbeđeni stoni tenis, bilijar, pikado, šah, mogućnost iznajmljivanja bicikla, teren za odbojku, vaterpolo, sportovi na vodi. Glavni restoran služi širok izbor jela internacionalne kuhinje dok se u a la carte restoranu nude izvrsna jela mediteranske kuhinje. Pored dva bazena se nalaze dva bara koja služe osvežavajuća pića i lagane obroke dok je snek bar savršeno mesto za predah uz ukusne užine i omiljeno toplo ili hladno piće. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatni wifi internet. 

O lokaciji

Smešten na 500m udaljenosti od plaže i ribarske luke nalazi se hotel Sofiana Resort & Spa u ponudi Tiara Travela. Najveći šoping centar na Kipru je udaljen 500m od hotela dok centar grada Pafos sa brojnim turističkim sadržajima i zabavnim aktivnostima na 1,5km udaljenosti. Međunaordni aerodrom pafos je udaljen oko 45 minuta vožnje automobilom od hotela. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga