St. George Beach Hotel & Spa Resort PaphosKipar/ Pafos/ Pafos

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

St. George Beach Hotel & Spa Resort Paphos u ponudi Tiara Travela predtsavlja vrhunski i elegantan rizort koji se bazira na odličnom all inclusive konceptu. Kreiran je isključivo za goste starije od 16 godina i smešten je na samo nekoliko koraka od predivne peščane plaže. Predstavlja pravi svet mira, luksuza i uživanja i nudi fantastičan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti koji garantuju vrhunsko iskustvo letnjeg odmora. Plaža na koju izlazi je kombinacija peska i šljunka i okružena je prelepim egzotičnim palmama a ceo kompleks se odlikuje lepotom i romantikom Sredozemnog mora. Gostima nudi izuzetno kulinarsko putovanje kroz sedam restorana i pet barova, opuštanje u jedinstvenom spa i wellness centru, predivnu plaži i komforan i udoban smeštaj. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

O tipovima soba

Sledeći smeštajni kapaciteti su na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela St. George Beach Hotel & Spa Resort Paphos. Standardna soba pogled more, delimičan pogled more ili kopno ima 23m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Deluxe soba pogled more ima 23m2 i može da primi dve odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Executive suite pogled more u ponudi Tiara Travela se sastoji do spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom za sedenje. Veličine je 50m2 i maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Garden suite ima 45m2 i poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. 

O aktivnostima i zabavi

St. George Beach Hotel & Spa Resort Paphos u ponudi Tiara Travela poseduje dva bazena na otvorenom i jedan unutrašnji bazen koji se greje zimi. Vrhunski Spa i Wellness centar nudi niz opuštajućih i relaksirajućih usluga kao što su topla sauna, parno kupatilo, đakuzi hidromasažna kada, lepo opremljena teretana, frizerski salon, masaže, kozmetički salon sa raznim tretmanima za negu lica i tela. Ljubiteljima sporta su na raspolaganju rekreacija u otvorenim i zatvorenom bazenu, sportovi na vodi, teniski teren, tereni za folf, stoni tenis, mogućnost ronjenja, streljaštvo, joga. St. Georges Beach Hotel & Spa Resort Paphos gostima Tiara Travela nudi nekoliko izuzetnih restorana, od glavnog restorana sa internacionalnim jelima, restorana na otvorenom sa spremanjem obroka uživo, dva a la carte restorana sa italijanskim i azijskim specijalitetima, tradicionalne taverne sa ukusima Grčke i Kipra do bar & grill restorana sa ukusnim jelima američke kuhinje. Od barova su u ponudi dva bara pored bazena, koktel bar sa odličnim izborom koktela, bar na plaži sa pogledom na more i omiljenim hladnim pićima i vinski bar sa prelepom terasom i pogledom na more. U svim delovima hotela dostupan je besplatni wifi internet kao i parking prostor.

O lokaciji

Smešten direktno na lepoj plaži nalazi se St. George Beach Hotel & Spa Resort Paphos u ponudi Tiara Travela. Prve prodavnice i restorani se nalaze na 150m udaljenosti od hotela dok je centar grada Pafos sa širokim izborom turističkih sadržaja i zabavnih aktivnosti udaljen 6km od hotela. Međunarodni aerodrom Pafos je udaljen oko 45 minuta vožnje automobilom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga