Basilica Holiday ResortKipar/ Pafos/ Pafos

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Basilica Holiday Resort Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi kratkoj pešačkoj udaljenosti od plaže i u neposrednoj je blizini brojnih kulturno-istorijskih lokaliteta. Predstavlja pravo mediteransko odmaralište sa prepoznatljivim kiparskim ukusom i jedinstvenim šarmom. Sastoji se od studia, jednosobnih i dvosobnih apartmana opremljenih tako da omoguće komforan i udoban boravak kako porodica sa decom tako i parova ili grupa prijatelja. Odličan odmor, autentično iskustvo, prelepe peščane plaže, divna mediteranska klima, mirno i tiho okruženje su sve ono što hotel Basilica Holiday Resort u ponudi Tiara Travela čini idealnim izborom za nezaboravan i opuštajući odmor. U svim delovima smeštajnog objekta dostupan je besplatan wifi internet. 

O tipovima soba

Tri tipa smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela Basilica Holiday Resort. Superior studio ima 31m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje, mogućnost dodavanja još jednog ležaja i kuhinju. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Jednosoban apartman je veličine 41m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa dve sofe na razvlačenje i kuhinjom. Dvosoban apartman u ponudi Tiara Travela poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa dve sofe na razvlačenje i kuhinjom. Ima 61m2 i može da ugosti četiri odrasle osobe i dvoje dece ili šest odraslih osoba. 

O aktivnostima i zabavi

Basilica Holiday Resort Hotel u ponudi Tiara Travela raspolaže sa jednim prelepim bazenom na otvorenom koji ima i odvojeni deo za đakuzi u kome se gosti mogu opustiti i relaksirati. Za najmlađe goste je obezbeđen posebno odvojeni dečiji deo u bazenu koji je prilagođen njihovom uzrastu. Osim bazena, najmlađim gostima je na raspolaganju i mini klub sa odličnim izborom zabavnih aktivnosti. Tradicionalni restoran ima izgled taverne i služi izvrsna jela kiparske i internacionalne kuhinje a poseduje i fenomenalan pogled na bazen i zeleno okruženje. Bar u blizini bazena nusi veliki izbor osvežavajućih hladnih pića, šarenih koktela i laganih obroka. 

O lokaciji

Smešten na 10-ak minuta laganog hoda od plaže nalazi se hotel Basilica Holiday Resort u ponudi Tiara Travela. Prelepea ribarska luka je udaljena 250m od hotela dok se na 400m udaljenosti nalaze restorani, kafići, barovi, prodavnice, suvenirnice. Tik uz smeštajni objekt se nalaze istorijske ruševine crkve Svetog Pavla i čuveni mozaici Pafosa. Međunarodni aerodrom Pafos je udaljen oko 30-ak minuta vožnje automobilom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga