St Raphael ResortKipar/ Limasol/ Limasol

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

St Raphael Resort Hotel u ponudi Tiara Travela je luksuzan hotel kategorizovan sa 5* koji se nalazi na jednoj od najvećih plaža odlikovanoj sa plavom zastavicom i lociran je u živahnom gradu Limasol. Nudi izuzetnu vrednost koja je jedinstvena za Kipar i bazira se na vrhunskom ultra all inclusive konceptu. Idealan je porodični hotel koji nudi pravi raj na zemlji sa luksuznim sadržajima koji omogućavaju opušten i udoban letnji odmor. Sastoji se od 216 soba koje su podeljene na nekoliko različitih smeštajnih jedinica i opremljene komforno i moderno kako bi smestile porodice sa decom, parovi ili grupe prijatelja. Veliki i eklskluzivni izbor turističkih sadržaja i zabavnih aktivnosti koej se nude gostima garantuju neverovatno magičan i nezaboravan odmor. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

O tipovima soba

Sledeći smeštajni kapaciteti su na raspolaganju gostima turističke agencije Tiara Travel i hotela St Raphael Resort. Standardna soba pogled more, marina ili kopno ima 27m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Porodična soba pogled kopno ima 35m2 i može da primi dve odrasle osobe i troje dece ili tri odrasle osobe i dvoje dece. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i krevete na sprat za decu kao i mogućnost odavanja još jednog ležaja. Executive soba nivo bazena, pogled marina ili kopno u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Ima 37m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Imperial soba pogled marina je veličine 27m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje. Maksimalan broj osoba u sobi je dve odrasle osobe. Admiral Suite ima 76m2 i namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe. Poseduje spavaću sobu sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa nameštajem za sedenje. Founder's Suite u ponudi Tiara Travela poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa garniturom za sedenje. Ima 47m2 i maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Predsednički suite ima 76m2 i poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa garniturom za sedenje. Namenjen je za smeštaj dve odrasle osobe. Dvosobna porodična soba pogled more ima 54m2 i može da ugosti četiri odrasle osobe i dvoje dece ili dve odrasle osobe i četvoro dece. Sastoji se od dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i sofom na razvlačenje. Dvosoban suite u ponudi Tiara Travela se sastoji do dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Ima 103m2 i može da primi četiri odrasle osobe i troje dece.

O aktivnostima i zabavi

St Raphael Resort Hotel u ponudi Tiara Travela raspolaže sa dva predivna bazena na otvorenom i jednim zatvorenim bazenom koji se greje zimi. Za najmlađe goste su obezbeđeni dečiji bazen koji je prilagođen njihovom uzrastu, dečiji klub sa zabavnim aktivnostima, igralište na otvorenom, animacija tokom cele nedelje i posebno kreirani dečiji meniji. Vrhunski Spa i Wellness centar nudi širok izbor opuštajućih i relaksirajućih usluga, poput saune, parnog kupatila, đakuzija, masaža, kozmetičkih tretmana, solarijuma, tetmana za negu lica i tela. Ljubiteljima sporta su na raspolaganju stoni tenis, pikado, kuglanje, streljaštvo, badminton, odbojka na plaži, teniski tereni, sportovi na vodi. Z aone koji vole da uživaju u kulinarskim zadovoljstvima hotel St Raphael u ponudi Tiara Travela nudi glavni restoran sa internacionalnom kuhinjom, resstoran na plaži sa svežim morskim plodovima, tajlandski restoran sa specijalitetima istočne kuhinje, italijanski restoran sa autentičnim italijanskim receptima, restoran sa autentičnom kiparskom kuhinjom, restoran na bazenu sa omiljenim užinama i restoran na plaži koji se zasniva na isključivo veganskoj ishrani. Pored bazena se nalazi bar sa omiljenim hladnim pićima i laganim obrocima dok je koktel bar idealno mesto za konzumaciju egzotičnih koktela uz muziku uživo. Bežičan wifi internet je besplatan u svim sobama hotela. Dostupan je i parking prostor.

O lokaciji

Smešten na samo nekoliko koraka od prelepe peščane plaže koja poseduje plavu zastavicu nalazi se hotel St raphael Resort u ponudi Tiara Travela. Na kratkoj pešačkoj udaljenosti od hotela nalaze se brojne prodavnice, restorani, kafići dok je centar grada Limasol na 11km udaljenosti. Međunarodni aerodrom Pafo je na 60-ak minuta vožnje automobilom udaljen od hotela. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga