Villas ThassosGrčka/ Tasos/ Limenaria

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Villas Thassos je kompleks vila koje se nalaze u rizortu Limenaria i na kratkoj udaljenesti od prelepih peščanih plaža ostva Tasos. Sve vile su smeštene u klasičnim dvospratnim zgradama i okružene su prelepim dvrećem maslina i drugog mirisnog cveća. Nude balkone sa fantastičnim pogledima na Egejsko more, baštu i celu okolinu. Savršen su izbor za miran i opuštajući odmor koji garantuje maksimalnu privatnost. Idealno su locirane dalkeko od buke i gužve turista a sa druge strane opet su dovoljno blizu plaže i svih dešavanja.

O tipovima soba

Sledeće ville su dostupne gostima turističke agencije Tiara Travela i Villas Thassos. Villa Thalia ima 110m2 i poseduje tri spavaće sobe sa francuskim ili odovjenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Namenjena je za smeštaj šest odraslih osoba i dvoje dece. Villa Clio ima 90m2 i može da ugosti do šest odraslih osoba i dvoje dece. Sastoji se od tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima koje se nalaze na spratu i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom koja se nalazi u prizemlju. Villa Erato u ponudi Tiara Travela poseduje tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Ima 90m2 i može d aprimi do šest odraslih osoba i dvoje dece. Villa Ourania je veličine 120m2 i sastoji se od dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom i tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Može da ugosti do šest odraslih osoba i dvoje dece. Villa Polymnia ima 90m2 i može da primi do četiri odrasle osobe i dvoje dece. Poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Villa Calliope u ponudi Tiara Travela se sastoji do dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa kuhinjom i sofom na razvlačenje. Ima 90m2 i može da primi do šest odraslih osoba. Thassos Apartman ima 90m2 i poseduje tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Može da ugosti do šest odraslih osoba i jedno dete. Giola Hosting 1 može da primi do tri odrasle osobe i jedno dete. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajem i otvorene dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Giola Hosting 2 u ponudi Tiara Travela poseduje spavaču sobu sa francuskim ili odovjenim ležajima i otvorenu dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Može da primi do tri odrasle osobe i jedno dete. Notos House ima oko 60-80m2 i sastoji se od dve spavaće sobe sa francuskim ili odovjenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Može da primi do četiri odrasle osobe i jedno dete. Aliki's Apartment može da primi do pet odraslih osoba i jedno dete. Poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odovjenim ležajima i dnevnu sobu sa dve sofe na razvlačenje i kuhinjom. Aliki's Apartment Studio u ponudi Tiara Travela poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odovjenim ležajima i dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i kuhinjom. Namenjena je za smeštaj to tri odrasle osobe i jednog deteta. Dream House poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Može da primi do četiri odrasle osobe i dvoje dece.

O aktivnostima i zabavi

Villas Thassos u ponudi Tiara Travela su kompleks vila od kojih samo neke imaju pristup prelepim bazenima koji su idealni za letnju rekreaciju i relaksaciju. Pojedine vile se nalazi na samo nekoliko koraka od obale mora tako da su gostima lako dostupni brojni sportovi na vodi. U određenim vilama postoji i prostor za pravljenje roštilja koji se nalazi u okviru predivnih zelenih bašti i gde se mogu zabaviti porodica ili prijatelji uz prijatnu atmosferu. U svim sobama je dostupan besplatni wifi internet. Vile su pet friendly, dozvoljavaju boravak sa kućnim ljubimcem.

O lokaciji

Sa udaljenošću od 900m pa sve do nekoliko metara od obala Egejskog mora nalaze se kompleksi vila u okviru Villas Thassos u ponudi Tiara Travela. Na samo 10-ak minuta laganog hoda od vila stiže se do restorana, prodavnica, kafića, suvenirnica. Luka Ormos Prinu je udaljena 25km od smeštajnih objekata. Na licu mesta postoji mogućnost besplatnog parkinga za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga