EsperidesGrčka/ Tasos/ Limenas

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Esperides u svom sastavu, pored glavnog restorana u kome se poslužuju pansionski obroci, poseduje i jedan bar pored bazena gde se gosti hotela i agencije Tiara travel mogu osvežiti uz različite vrste alkoholnih i bezalkoholnih pića i kafa. Hotel ima besplatan internet u javnim prostorijama hotela i nema parking. U blizini hotela se nalazi nekoliko marketa kao i taverni u kojima gosti mogu da u uživaju u specijalitetima grčke gastronomije. Važna napomena je da je hotel Pet friedly, odnosno da prihvata manje ljubimce.

O tipovima soba

U ponudi turističke agencije Tiara travel nalaze se standard sobe, superior i premium sobe. Standardne sobe imaju 26-28 m², nalaze se u prizemlju i imaju dva standardna kreveta/bračni ili dva standardna kreveta/bračni i pomoćni krevet. Superior sobe imaju 28 m², nalaze se na prvom ili drugom spratu. Imaju dva standarna ili bračni krevet i sofa ili pomoćni krevet. Premium sobe imaju 30 m², nalaze se u prizemlju, prvom ili drugom spratu. Imaju dva standardna ili bračni krevet i sofa ili pomoćni krevet. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, besplatan Wi-Fi, frižider,sef, klima uređaj i balkon/terasu.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Esperides ima 1 spoljašnji bazen pored kojeg se nalaze ležaljke I suncobrani. Ležaljke I suncobrani pored bazena I na plazi su besplatni. Hotel je idealan za miran odmor, a blizina glavnog grada omogućava večernju šetnju, a blizina sela Prinos uživanje u čuvenoj jagnjetini sa Tasosa.

O lokaciji

Hotel Esperides se nalazi odmah ispred mirnog zaliva, 30 m od plaže, na putu iz Limenasa do Prinos sela. Ovaj elegantan i tradicionalno stilizovan hotel isprano bele boje se sastoji od osam zasebnih jedinica sa studijima i apartmanima, koji se nalaze na različitim nivoima, savršeno usklađenih sa okolinom.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga