GL HotelGrčka/ Olimpska regija/ Paralija Katerinis

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Gl pored restorana, u svom sastavu ima snack bar na otvorenom priprema pića, kafu i sendviče. Hotel ima lift, ostavu za prtljag i poslovni centar – prostor za internet i TV. Nudi uslugu hemijskog čišćenja, pranja i peglanja veša kao, uslugu iznajmljivanja automobila, kao i uslugu transfera od aerodroma do hotela i obrnuto. Wi-Fi je dostupan u javnim delovima hotela.

O tipovima soba

Za smeštaj u hotelu GL, turistička agencija Tiara travel nudi 20 smeštajnih jedinica , od čega su dvokrevetne i trokrevetne sobe koje sadrže krevete od tamnog drveta i otvaraju se na namešten balkon. Sadržaji uključuju satelitsku TV, frižider i radni sto sa ogledalom. Privatno kupatilo je opremljeno tuš kabinom i fenom za kosu. Na prvom spratu hotela nalaze se 2 sobe, na drugom i trećem spratu po 7 soba i na četvtrom spratu je 4 soba. Dvokrevetna soba je soba sa dva odvojena kreveta ili jednim bračnim krevetom, kupatilo sa tuš kabinom, namešten balkon sa pogledom na trg ili na zadnju baštu. Trokrevetna soba je soba sa tri odvojena kreveta ili jednim bračnim i jednim krevetom za jednu osobu, kupatilo sa tuš kabinom, namešten balkon sa pogledom na trg.

O aktivnostima i zabavi

Za sport i zabavu gosti hotela GL i turističke agencije Tiara travel mogu koristiti mnogobrojne sportove na vodi kao i mnogobrojne izlete za obilaske Olimpske regije i Soluna.

O lokaciji

Hotel GL smešten je u Olimpskoj regiji, u mestu Paralia. Nalazi se na 80 m od peščane plaže. Hotel Gl je u centralnom delu Paralije, na 100 metara od mini marketa, autobuske stanice i barova.U krugu od 20 metara nalaze se i 2 javna parka sa igralištem za decu. Hotel G.L. nalazi se na 8 km od grada Katerini i na oko 30 minuta vožnje od arheološkog nalazišta Dion.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga