HesperidesGrčka/ Kasandra/ Pefkohori

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Hesperides gostima Tiare Travel svakodnevno nudi a la carte domaći doručak iz restorana u kojem gosti mogu uživati uz otvoreni bazen. Oko bazena su smeštene ležaljke i suncobrano koji su na raspolaganju gostima. Tu je i bar pored bazena u kom se gosti mogu osvežiti raznim vrstama domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pićima. WI-Fi internet je dostupan u svim javnim delovima hotela. Hotel nudi uslugu organizovanja transfera od i do aerodroma kao i uslugu iznajmljivanja automobila, Na zahtev se u objektu može dobiti doktor.

O tipovima soba

Turistička agencija Tiara travel za smeštaj u hotelu Hesperides nudi sobe koje su opremljene svim sadržajima za ugodan boravak kao što su kupatilo sa tušem i fenom za kosu, peškirima i kupatilskom kozmetikom, zatim klima uređajem, sefom, frižiderom, aparatom za kafu, televizorom sa ravnim ekranom i opremljenim balkonom. U ponudi Tiare Travel su Double room, dvokrevetne sobe koje imaju 20 m2 i mogu da prime do 2 odrasle osobe i 1 dete (do 6 godina) na bračnom krevetu i kauču na razvlačenje. Zatim Triple room, trokrevetne sobe koje imaju 30 m2. One mogu da prime do 3 odrasle osobe i 1 dete (do 6 godina) u bračnom krevetu, kauču na razvlačenje i pomoćnom krevetu. Tiara Travel nudi i Family room, porodične sobe koje imaju površinu od  35 m2.  Mogu da prime do 4 odrasle osobe i 1 dete (do 7 godina) u bračnom krevetu, 2 kreveta za jednu osobu i pomoćnom krevetu za jednu osobu.

O aktivnostima i zabavi

Zabava gostiju hotel Hesperides i turističke agencije Tiara travel moguća je na bazenu koji u svom sastavu ima deo za decu i koji je okružen ležaljkama i suncobranima koje gosti mogu besplatno koristiti. Za aktivnosti van hotela dostupni su mnogobrojni sportovi na vodi koji su namenjeni kako odraslima tako i deci. Za one koji vole celodnevne aktivnosti, Tiara Travel preporučuje odlazak na neki od izleta kao što su vožnja brodom sa obilaskom Neos Marmarasa ili odlazak u Aqua park pored Soluna. U večernjim časovima, ljubitelji šopinga neće ostati ravnodušni raskošnom ponudom prodavnica i suvenirnica, dok je ljubiteljima noćnog života provod zagarantovan u nekom od barova koji rade do ranih jutarnjih sati.

O lokaciji

Hotel Hesperides nalati se na poluostrvu Kasandra, u jednom od najpozantijih turističkih mesta, Pefkohoriju. Smešten je u srcu Pefkohorija i omogućava gostima lak pristup prodavnicama, restoranima, kafićima, supermarketima, prevozu i plaži Pefkohori jer je sve na udaljenosti manje od 300 m. Od Soluna je na udaljenosti od 105km, dok je poznata plaža Ksenia  udaljena 7 km, a Kalitea 19km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga