HesperidesGrčka/ Kasandra/ Pefkohori

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Hesperides u svom sastavu ima lobby bar i bar pored bazena u kom se gosti mogu osvežiti raznim vrstama pića. Poseduje i Tv salu i nudi uslugu transfera od aerodorma do hotela i obrnuto. WI-Fi internet je dostupan u svim javnim delovima hotela.

O tipovima soba

Turistička agencija Tiara travel za smeštaj u hotelu Hesperides nudi sobe koje su opremljene svim sadržajim aza ugodan boravak kao što su kuhinja, kupatilo i sopstvena terasa sa garniturom za sedenje, klima uređaj, televizor i sef. U ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni studiji koji se nalaze na prvom spartu hotela. Dvokrevetni studiji imaju jedan bračni ležaj ili dva standardna kreveta, dok trokrevetni studiji imaju bračni i standardni krevet. Četvorokrevetnih studiji imaju bračni i dva standardna kreveta.

O aktivnostima i zabavi

Zabava gostiju hotel Hesperides i turističke agencije Tiara travel moguća je na bazenu koji u svom sastavu ima deo za decu i koji je okružen ležaljkama i suncobranima koje gosti mogu besplatno koristiti. Za aktivnosti van hotela dostupni su mnogobrojni sportovi na vodi kao i izleti autobusom i brodom.

O lokaciji

Hotel Hesperides nalati se na poluostrvu Kasandra, u jednom od najpozantijih turističkih mesta, Pefkohoriju. Od plaže je udalje oko 300 m. Smešten je na 1 km od mola Pefkohori i na 5 km od luke Glarokavos i lagune Pefkohori. Plaža Ksenia i plaža Kalithea takođe su na 20 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga