ImperialGrčka/ Kasandra/ Nea Skioni

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Imperial u svom sastavu ima restoran , veličanstveni krovni bar sa najboljim pogledom na zapadnu obalu i piano bar. Od sadržaja nudi mini market i TV salon.WI-FI internet je besplatn i dostupan u javnim delovima hotela.

O tipovima soba

Sve sobe hotela Imperial su opremljene najfinijim drvetom i mermerom, SAT TV-om, klima uređajem, telefonom, sopstvenim kupatilom sa fenom za kosu i terasom sa stolicama za sedenje. Za smeštaj u hotelu Imperial, turistička agencija Tiara travel nudi 41 smeštajnu jedinicu. U ponudi je jednokrevetna soba bez balkona. Ima površinu oko 20-30 m2, francuski ležaj i namenjena je za 1 osobu. Standard sobe su površine oko 20-30 m2, imaju francuski ili 2 standardna ležaja i sofu ili krevet na rasklapanje. Predviđene su za smeštaj 2-4 osobe. Standrad soba bez balkona je takođe površine kao i ostale smeštajne jedinice oko 20-30 m2, bez balkona. Imaju francuski ili 2 standardna ležaja i sofu ili krevet na rasklapanje. Mogu da prime 2-4 osobe.

O aktivnostima i zabavi

Zabava gostiju hotela Imperial i turističke agencije Tiara travel moguća je na malom, tihom bazenu za odrasle. Za najmlađe goste igraonica. Za aktivnosti van hotela dostupan je veliki broj sportova na vodi kao i veliki broj izleta.

O lokaciji

Hotel Imperial nalazi se na poluostrvu Kasandra, na njegovom jugozapadnom delu, u srcu mirnog ribarskog sela Nea Skioni. >Smešten je odmah preko puta plaže, na 50 m. Od Soluna je udaljen 115 km. Autobuska stanica je na 500 m od hotela. Atrakcija ovog mesta je Bogorodičina crkva, udaljena 2 km. Crkva je ukrašena freskama iz 16. veka.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga