Ionian TheoxeniaGrčka/ Jonska obala/ Kanali

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

U sklopu hotela Ionian Theoxenia nalazi se restoran, gde se poslužuje doručak. Na barovima, na bazenu I u loby baru, gosti hotela I agencije tiara travel mogu da uživaju u svežavajućim pićima I koktelima. Od ostalih sadržaja, gostima hotela Ionian Theoxenia je na raspolagnju Wi-Fi internet, TV sala, sef na recepciji uz doplatu i parking koji je obezbeđen besplatno za goste hotela

O tipovima soba

Ionian Theoxenia hotel je novoizgrađeni hotel modernog dizajna koji u svom sastavu ima ukupno 18 soba. U ponudi turističke agencije Tiara travel nalaze se economy, deluxe i deluxe family sobe. Economy soba, površine 40 m², imaju brčni ili dva standardna kreveta I sofa krevet. Nemaju terasu I nalaze se u poluprizemlju. Deluxe sobe, površine 40 m², imaju bračni ili dva standardna kreveta I sofa krevet, sa pogledom na more. Deluxe family sobe, površine 50 m², imaju spavaću sobu sa bračnim ili dva odvojena kreveta I dnevnu sobu sa sofa krevetom. Imaju pogled na more I bazen I kuhinju. Sve moderno opremljene sobe hotela Ionian Theoxenia imaju kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, Wi-Fi, frižider.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Ionian Theoxenia u svom sastavu ima bazen, sa delom za decu. Ležaljke I suncobrani na bazenu su besplatni, do se na plaži plaćaju. Pored ostalih sadržaja hotel ima teren za tenis i košarku i malu teretanu. Kanali predstavlja mirno mesto za letovanje, bez mnogo turističkih sadržaja u samom mestu, ali uz mogućnost da se lako obiđu znamenitosti i plaže i veća turistička mesta u okolini. Kanali se sastoji iz jedne ulice koja ide duž čitave plaže i nekoliko redova kuća i hotela iznad ulice. U mestu postoji sve što je potrebno za pristojan odmor, prodavnica, lekarska ambulanta, park, crkva.

O lokaciji

Hotel Ionian Theoxenia se nalazi u mestu Kanali, na Jonskoj obali Grčke. Smešten na 200 m od plaže, hotel Ionian Theoxenia je udaljen 15 km od Preveze, 20 km od Parge i 30 km od Lefkade.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga