Kripis Villa PefkohoriGrčka/ Kasandra/ Pefkohori

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Kripis Villa Pefkohori u ponudi Tiara Travela se nalazi na samo nekoliko koraka od plaže i locirana je u rizorti Pefkohori. Savršen je izbor za privatan i intiman odmor dalako od buke i gužve turista. Ima predivnu baštu koja odiđe mirom i spokojem što garantuje nezaboravan i opuštajući letnji odmor. Vila se sastoji do tri nivoa a na poslenjem je potkrovlje koje nudi fantastičan pogled na more. Najveća prednost je što omogućava smeštaj većih porodica sa decom kao i grupa prijatelja koji bi da putuju i borave zajedno i blizina predivne plaže. 

O tipovima soba

Jedan tip smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i Kripis Villa Pefkohori. Vila ima 85m2 i sastoji se od tri spavaće sobe u kojima se nalaze francuski ili odvojeni ležaji i dnevne soeb sa sofom na razvlačenje i opremljenom kuhinjom. Može da ugosti do osam odraslih osoba.

O aktivnostima i zabavi

Blizina plaže Kripis Villa Pefkohori gostima agencije Tiara Travel omogućava lak pristup širokom izboru sportova na vodi. U predivnom dvorištu nalazi se prostor i pribor za pravljenje roštilja i idealno je mesto za okuplajnja porodice ili grupa prijatelja na kraju dana i uživanje u prijatnoj atmosferi i specijalitetima od mesa. U svim hotelskim sobama dostupan je besplatni wifi internet. Na licu mesta postoji mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom. 

O lokaciji

Smeštena na samo 120m udaljenosti od lepe plaže nalazi se Kripis Villa Pefkohori u ponudi Tiara Travela. U neposrednoj blizini vile se nalaze restorani, prodavnice, kafići, barovi, tradicionalne grčke taverne. Popularan rizort Hanioti je udaljen 4km od smeštajnog objekta dok je međunarodni aerodrom u Solunu na 81km udaljenosti. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga