Sani Luxury VillasGrčka/ Kasandra/ Sani

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Sani Luxury Villas u ponudi Tiara Travela je kompleks od šest vila koji se nalazi u blizini predivne peščane plaže i smeštene su u blizini brojnih sadržaja koje rizort nudi. Predstavljaju mirnu oazu i okružene su bujnim vrtovima koji garantuju mir i spokoj. Dizajn vila je u skladu sa grčkom tradicijom koja je savršeno ukomponovana sa luksuznom dekoracijom i najsavremenijom tehnologijom. Sve vile imaju po tri spavaće sobe i potpuno opremljene kuhinje ali se razlikuju u izgledu i ostalim sadržajima kao i po materijalima od kojih su izgrađene. Savršen su izbor za sve one koji traže nezaboravan i savršeno opuštajući letnji odmor.

O tipovima soba

Veliki izbor smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i Sani Luxury VIllas. Azalea Vila se sastoji od tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa nameštajem za sedenje i kuhinjom. Ima privatni bazen i namenjena je za smeštaj do šest odraslih osoba. Anemona vila može da ugosti do šest odraslih osoba. Poseduje tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima, dnevnu sobu sa nameštajem za sedenje, privatni bazen i đakuzi na krovu. Artemisia vila u ponudi Tiara Travela se sastoji od tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima, privatnog bazena i dnevne sobe sa nameštajem za sedenje i kuhinjom. Može da primi do šest odraslih osoba. Amaryllis vila se sastoji do tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima, dnevne sobe sa nameštajem za sedenje i kuhinjom, privatnog bazena i prostora za roštilj. Maksimalan broj osoba u njoj je šest odraslih osoba. Amelia vila može da ugosti do šest odraslih osoba. Poseduje dnevnu sobu sa nameštajem za sedenje, tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i privatni bazen. Asteri vila poseduje tri spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima, dnevnu sobu sa nameštajem za sedenje i kuhinjom i prostranu baštu sa delom za pravljenje roštilja.

O aktivnostima i zabavi

Sani Luxury Villas u ponudi Tiara Travela obuhvata kompleks od šest vila od koih pet imaju sopstvene bazene. Za najmlađe goste su obezbeđeni posebno odvojeni delovi u glavnim bazenima i prostrana dvorišta gde se mogu igrati i zabaviti sa svojim vršnjacima. U okviru predivnih bašti nalazi se prostor za pravljenje roštilja kao i nameštaj za sedenje gde se gosti mogu odmoriti i uživati na toplom grčkom suncu. Blizina plaže omogućava bavljanje velikim brojem sportova na vodi. U svim hotelskim sobama dostupan je besplatni wifi internet. 

O lokaciji

Smeštene na udaljenosti 500-600m od prelepe peščane plaže nalazi se kompleks Sani Luxury Villas u ponudi Tiara Travela. U neposrednoj blizini se nalaze restorani, kafići, barovi, prodavnice. Međunarodni aerodrom u Solunu je udaljen 70km od smeštajnog objekta. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga na licu mesta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga