New Famagusta HotelKipar/ Famagusta/ Aja Napa

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel New Famagusta u ponudi Tiara Travela se nalazi u samom srcu rizorta Ayia Napa i na kratkoj je pešačkoj udaljenosti od lepe peščane plaže. Sastoji se od 181 potpuno renoviranih i moderno opremljenih soba i apartmana koje nude prelep pogled na okolinu ili more. Odlikuje se elegantnim i savremenim dizajnom a poseduje izuzetan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti u kojima će uživati kako odrasli tako i deca. Najveća prednost hotela je njegova idealna lokacija jer se nalazi kako blizu plaže i svih znamenitosti koje nudi rizorta tako i na dovoljnoj udaljenosti od buke i gužve, što garantuje miran i nezaboravan odmor.

O tipovima soba

Sledeći tipovi smeštajnih jedinica su na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i New Famagusta hotela. Standardna soba pogled kopno ima 18-21m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Superior soba pogled more ili kopno je veličine 18-21m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još dva standardna ležaja. Porodična soba u ponudi Tiara Travela se sastoji do dve sobe gde se u jednoj nalazi francuski ili odvojeni ležaji a u drugoj dve sofe na razvlačenje. Ima 50m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Junior suite ima 70m2 i poseduje spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa dve sofe na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. 

O aktivnostima i zabavi

New Famagusta Hotel u ponudi Tiara Travela raspolaže sa jednim prelepim bazenom na otvorenom koji ima i odvojeni dečiji deo za najmlađe goste. Pored bazena se nalazi bar koji nudi omiljena hladna osvežavajuća pića i šarene koktele. Ljubiteljima sporta su na raspolaganju sportovi na vodi, bilijar, pikado, šah i fitnes sala u okviru Spa centra. Predivni Spa centar nudi veliki broj tretmana i terapija koa što su tretmani za negu lica i tela, masaže, profesionalni šminkeri, poklon vaučere. Glavni restoran služi veliki broj izvrsnih jela tradicionalne kiparske i internacionalne kuhinje. Besplatan wifi internet je dostupan u čitavom smeštajnom kompleksu kao i parking prostor.

O lokaciji

Lociran na samo 400m od predivne peščane plaže nalazi se New Famagusta Hotel u ponudi Tiara Travela. Smešten je centralno u rizortu Ayia Napa i ima lak pristup brojnim sadržajima i zabavnim aktivnostima koje rizort nudi. Na kratkoj pešačkoj udaljenosti od hotela nalaze se brojni restorani na plaži, marina, prodavnice, kafići, noćni klubovi. Međunarodni aerodrom u Larnaci je udaljen oko 60km od smeštajnog objekta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga