Best Western Plus Larco HotelKipar/ Larnaka/ Larnaka

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Best Western Plus Larco Hotel u ponudi Tiara Travela je potpuno nov hotel u rizortu Larnaka koji se nalazi na jako kratkoj pešačkoj udaljenosti od lepe peščane plaže. Sve sobe u hotelu su renovirane i moderni i komforno opremljene kako bi se udobno smestile sve kategorije gostiju. Ima savršenu lokaciju jer se nalazi kako blizu plaže tako i samog centra rizorta pa su gostima lako dostupni sadržaji i zabavne aktivnosti koje nudi. Poseduje odličan izbor usluga i aktivnosti koje će zadovoljiti čak i najzahtevnije goste i koji omogućavaju opušten i nezaboravan odmor.

O tipovima soba

Dva tipa smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i Best Western Plus Larco hotela. Standardna soba ima 16m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i fotelju na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Jednosoban suite je veličine 26m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje, još jedan dodatni ležaj, kuhinju i mogućnost dodavanaj fotelje na razvlačenje.

O aktivnostima i zabavi

Veliki bazen na otvorenom u okviru hotela Best Western Plus Larco je idealno mesto za goste Tiara Travel gde se mogu relaksirati i rekreirati. Za najmlađe goste je obezbeđen poseban deo u bazenu prilagođen njihovom uzrastu. Ljubiteljima sporta su na raspolaganju sportovi na vodi i fitnes sala. Spa centar hotela Best Western Plus Larco nudi odličan izbor opuštajućih usluga poput parnog kupatila, saune, masaža i tretmana za negu lica i tela. U glavnom restoranu se služe izvrsna jela internacionalne i mediteranske kuhinje dok je bar savršeno mesto za popodnevni odmor uz omiljeno piće ili egzotični koktel. Pored bara se nalazi i prostor za igre koji nudi stolove za sotni tenis. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet kao i parking.

O lokaciji

Best Western Plus Larco Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na samo 200m udaljenosti od prelepe peščane plaže. U neposrednoj blizini hotela se nalaze restorani, kafići, barovi, prodavnice dok je centra rizorta Larnaka udaljen oko 15-ak minuta laganog hoda od hotela. Međunarodni aerodrom Larnaka je udaljen oko 10-ak minuta vožnje automobilom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga