Christofinia HotelKipar/ Famagusta/ Aja Napa

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Christofinia Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi u vodećem letovalištu na Kipru, Ayia Napa, i na kratkoj  je pešačkoj udaljenosti od populatne Nisi peščane plaže koja je poznat akao jedna od najlepših u Evropi. Okružen je prostranim predivnim zelenim vrtovima sa drvećem i mirisnim cvećem i predstavlja miran i prijateljski objekat. Sastoji se od superior, deluxe i porodičnih soba koje su komforno i udobno opremljene kako bi se smestile porodice sa decom, parovi ili grupe perijatelja. Poseduje odličan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti koje će zadovoljiti čak i najzahtevnije goste i koji opravdavaju kategorizaciju sa 5*.Idealan je izbor za sve goste koji žele opuštajući i nezaboravan odmor. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

O tipovima soba

Sledeći tipovi smeštajnih jedinica su na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela Christofinia. Standardna soba pogled more, delimilan pogled more ili pogled kopno ima 17m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe i jednog deteta ili tri odrasle osobe. Superior soba pogled more, delimičan pogled more ili pogled kopno je veličine 22m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Deluxe soba pogled more, delimičan pogled more ili pogled kopno u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Ima 24m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Superior porodična soba je veličine 28m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Christofinia Hotel u ponudi Tiara Travela poseduje veliki bazen na otvorenom sa đakuzijem koji je idealan za letnju rekreaciju i sunčanje. Za najmlađe goste su obezbeđeni dečiji bazen sa plitikim ulazom i lepo opremljeno igralište na otvorenom sa brojnim zabavnim aktivnostima. Ljubiteljima sporta su na raspolaganju teretana u okviru Spa centra, sportovi na vodi, teniski teren, odbojka na plaži, stomni tenis, bilijar. Spa centar predstavlja savršeno mesto za beg od svakodnevnog stresa u nudi usluge tople saune, masaža, tretmana za negu lica i tela i fitnes centra. Centralni restoran služi izuzetna jela mediteranske i internacionalne kuhinje a poseduje i predivnu sunčanu terasu sa pogledm na bazen. Uz bazen se nalazi bar u kome se nude egzotični kokteli i razna osvežavajuća pića. Besplatan wifi internet je dostupan u celom hotelu i dostupan je parking prostor.

O lokaciji

Smešten na samo 200m od prelepe peščane plaže koja je jedna od najlepših u Evropi i koja poseduje plavu zastavicu nalazi se hotel Christofinia u ponudi Tiara Travela. Centar grada Ayia Napa sa odličnom ponudom sadržaja i zabavnih aktivnosti za goste svih generacija se nalazi na 3,5km udaljenosti od hotela. Međunarodni aerodrom Larnaka je udaljen 60km od smeštajnog objekta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga