Wellness Hotel BulgariaBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Pod suncem okupane drevne planine Pirin i njenog podnožja smestio se turistički zimski rizort Bansko, gde se nalazi predivan hotel Wellness Hotel Bulgaria u ponudi Tiara Travela koji je počeo sa radom 2019 godine. Odlikuje se udobnim i luksuznim enterijerom i predstavlja najbolji hotel za spa i skijanje u celom Banskom. Ima fantastičnu lokaciju jer se istovremenu nalazi na kratkoj pešačkoj udaljenosti od žičare ali i centra i starog dela grada Banko koji nudi brojne kulturno-istorijske znamenitosti. U svom sastavu ima 22 sobe i 10 apartmana koji su udobno i komforno opremljeni i imaju prelep pogled na planinu Pirin. Za maksimalno opuštanje i relaksaciju svojim gostima nudi veličanstven izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti. Napomena za doplate za Novogodišnju i Božićnu večeru 2023/2024 (cene se dodaju na cenu hotela):

  • Novogodišnja večera: 125,00 eur odrasli / 80,00 eur deca (5-12 godina) - u taverni "Molleri"
  • Božićna večera: 35,00 eur odrasli / 30,00 eur deca (5-12 godina) - u taverni "Molleri"

O tipovima soba

Tri tipa smeštajnih jedinica su na raspolaganju gostima turističke agencije Tiara Travela i Wellness Hotela Bulgaria. Standardna soba ima 24m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete. Deluxe soba je veličine 40m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete. Poseduje francuski ili odvojene ležaje i još jedan dodatni ležaj. Jednosoban apartman u pondi Tiara Travela se sastoji od dnevne sobe sa nameštajem za sedenje i spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i mogućnosti dodavanja još jednog dodatnog ležaja. Ima 50m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete. 

O aktivnostima i zabavi

Wellness & Spa centar u okviru Wellness Hotela Bulgaria predstavlja pravo utočište za opuštanje u relaksaciju i pravu harmoniju duše i tela kroz terapije, procedute i vežbanje. Spa centar čije je korišćenje uračunato u cenu obuhvata usluge bazena sa mineralnom vodom koji ima i odvojeni dečiji deo, đakuzi, vodopa idealan za masažu, kontrast tuševe, dve gunske saune, infracrvenu saunu, dva parna kupatila, teretanu, prostor za pilates, jogu, masaže, tretmane za negu lica i tela.  Osim bazena, za najmlađe goste je obezbeđen i dečiji klub (besplatno) sa brojnim igračkama i zabavnim aktivnostima. U glavnom restoranu se služe vrhunska jela internacionalne kuhinje dok je viski bar idealno mesto za poslovne sastanke ili romantične večeri, U svim delovima hotela dostupan je besplatan wifi internetSki depo je besplatan za sve goste hotela i u njemu se može čuvati oprema za skijanje.

O lokaciji

Lociran na samo pet minuta laganog hoda od žičare i centralne lokacije rizorta Bansko nalazi se hotel Wellness Hotel Bulgaria u ponudi Tiara Travela. Poznata crkva Svetog Jedinstva je udaljena 700m od hotela dok se u neposrednoj blizini nalaze restorani, kafići, barovi, prodavnice. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga na licu mesta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga