Balkan JewelBugarska/ Jugozapad/ Bansko

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Balkan Jewel hotel u ponudi Tiara Travela je luksuzni kompleks sa 4 zvezdice, okružen sa tri najlepše bugarske planine, a to su Pirin, Rila i Rodopi. Hotel se nalazi na povoljnoj lokaciji, u dolini Razlog i blizini Banskog, koje je najpopularnije skijalište u Bugarskoj. Kompleks je smeštan u podnožju planine, pruža prelepi pogled na golf teren Pirin i predstavlja odličnu opciju kako za ljubitelje prirode i avanturizma, tako za miran porodični odmor. Bogati sadržaji omogućavaju hotelu vrhunsku organizaciju grupnih i korporativnih događaja. Gostima Tiara Travela i Balkan Jewel hotela su na raspolaganju 160 prostranih smeštajnih jedinica, uređenih po najvišim standardima, uključujući parket, podno grejanje i nameštaj visokog kvaliteta, koje su raspoređene u šest blokova od kojih svaki ima po pet ili šest spratova. Posetiocima koji žele potpuni mir i odmor, na raspolaganju su luksuzne planinske kuće – vile sa tri spavaće sobe koje se nalaze na 500 m udaljenosti od hotela. Boravak kućnih ljubimaca je moguć uz prethodnu najavu i doplatu od 8 € po danu. Korišćenje WiFi interneta je besplatno u javnim delovima hotela.

O tipovima soba

Balkan Jewel hotel u ponudi ima 160 smeštajnih jedinica opremljenih čajnom kuhinjom sa električnim pločama, posuđem i nameštajem visokog kvaliteta. Većina apartmana poseduje balkone, a pojedine smeštajne jedinice sadrže kamine, koji pružaju idiličnu atmosferu i zimskim danima. Korišćenje kamina se dodatno plaća na licu mesta. Krevetac za bebu i visoka stolica za decu su na raspolaganju u svim sobama uz doplatu. Studio je smeštajna jedinica površine 36 m2, poseduje udobran francuski ležaj i može primiti do dva gosta, a na raspolaganju je i sef za odlaganje dragocenosti. One bedroom apartment je površine 50 m2, u spavaćoj sobi poseduje francuski ležaj ili dva spojena singl kreveta, a neki od apartmana imaju i sofu na razvlačenje, koja služi kao pomoćni krevet za treću i četvrtu osobu. Svi jednosobni apartmani imaju zasebnu kuhinju sa trpezarijskim stolom i maksimalno mogu ugostiti tri odrasle osobe i jedno dete. Two bedrooms apartment je komfornija smeštajna jedinica površine 80 m2 u koju se može smestiti do šest osoba, tačnije četiri odrasle osobe i dvoje dece. Poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i dve spavaće sobe koje sadrže udobne francuske ležajeve ili spojene singl krevete. Tree bedrooms villa predstavlja potpuno opremljene luksuzne vile koje se nalaze na 500 m udaljenosti od hotela. Površine su 102 m2 i mogu ugostiti najviše osam osoba od kojih šest odraslih i dvoje dece. Sadrže veliku kuhinju sa trpezarijom i dnevnim boravkom, dva kupatila, tri spavaće sobe sa udobnim franuckim krevetima ili spojenim singl ležajevima, malu ostavu i dvorište. Korišćenje sefa za čuvanje vrednjih stvari je besplatno u svim tipovima smeštajnih jedinica.

O aktivnostima i zabavi

Restoran „The Balkan Jewel“ zahvaljujući velikim panoramskim prozorima, gostima Tiara Travela pruža neverovatan pogled na otvoreni bazen i planinu Pirin. Svojim posetiocima nudi raznovrsna tradicionalna bugarska jela, pripremljena po starim domaćim receptima od svežih namirnica veoma visokog kvaliteta, koje se svakodnevno dobavljaju od lokalnih farmi. Tokom noći, uz prigušeno svetlo, tihu muziku, zapaljeni kameni i ukusnu hranu, ovaj restoran postaje najudobnije mesto za uživanje u hotelu. Gostima koji žele više privatnosti na raspolaganju je „The Jewel“ restoran, čija lokacija nije javna i jedini način da uživate u njegovom ambijentu je uz rezervaciju stola na recepciji hotela. Predstavlja idealno mesto za romantičnu večeru, privatne događaje ili proslavljanje posebne prilike. Za goste koji vole opuštanje i kojima treba nadoknada energije za dan pun skijanja ili planinarenja na raspolaganju je kvalitetan Spa centar hotela koji nudi besplatne usluge zatvorenog i otvorenog bazena, saune, parnog kupatila, đakuzija, relax zone i fitnes centra. Najmlađim posetiocima su besplatno na raspolaganju dečije igraonice u zatvorenom i na otvorenom prostoru, a u pojedinim periodima godine i dečiji klub. Svim gostima je na raspolaganju soba za igru i relaksaciju, gde se mogu opustiti uz stoni tenis, bilijar, stoni hokej i stoni fudbal. Boravak u sali za igru je besplatan, ali za koršćenje pojedinih mašina je neophodna kovanica od 1 leva. Za sve ljubitelje skijanja i goste agencije Tiara Travel postoji ski depo gde mogu odložiti sopstvenu opremu potpuno besplatno.

O lokaciji

Hotel Balkan Jewel u ponudi Tiara Travela nalazi se u slikovitom okruženju doline Razlog na oko 10 minuta vožnje od ski centra Bansko. Besplatni shuttle ski bus je obezbeđen do Banskog, Razloga, kao i do golf terena, prema satnicama koje su objavljene na recepciji hotela. Gostima koji dolaze sopstvenim prevozom na raspolaganju je besplatni parking hotela.
 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga