Budva HotelCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Luksuzni hotel kategorizovan sa 5*, hotel Budva u ponudi Tiara Travela, se nalazi u samom centru popularnog Crnogorskog letovaliđta Budva i nudi prelep pogled na obalu Jadrana. Na samo par koraka od hotela nalaze se popularne atrakcije Stari Grad, marina, Glavno šetalište tako da ima fenomenalnu lokaciju. Osim blizine brojnih sadržaja, može da se pohvali i činjenicom da je takođe na samo par koraka udaljen od prelepe peščane plaže. Odlikuje se kako dinamičnom tako i opuštenom atmosferom i sastoji se velikog broja usluga i zabavnih aktivnosti koje će oduševiti sve goste. 

O tipovima soba

Tiara Travel i Hotel Budva svojim gostima nude sledeće tipove smeštajnih jedinica. Standardna soba pogled more ili park ima 24-26m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. Adaptirana soba sa balkonom je veličine 42m2 i maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe i jedno dete. Poseduje francuski ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Executive soba pogled park u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje. Ima 35m2 i maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Luksuzni apartman je veličine 65m2 i sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Luksuzni apartman pogled park ima 42m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Poseduje dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje i spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima.

O aktivnostima i zabavi

Tokom letnje sezone gostima Tiara Travela koji odsedaju u Hotelu Budva na raspolaganju je veliki bazen na otvorenom gde mogu da se relaksiraju i opuste. Wellness centar nudi niz usluga za opuštanje kao što su sauna, fitnes centar, masaže i tretmani za negu lica i tela. Glavni restoran se nalazi u prizemlju hotela i služi vrhunska jela nacinalne i internacionalne kuhinje pripremljena isključivo od lokalnih sastojaka. Pored restorana nalazi se aperitiv bar za odmor i predah uz omiljeno piće. Vlasnik jedne od najlepših terasa u celom gradu jeste Hotel Budva u ponudi Tiara Travela i ona je savršeno mesto za započinjanje dana uz prvu jutarnju kafu. Pored bazena se nalazi bar gde se gosti mogu osvežiti uz neko piće ili ukusnu užinu. U celom hotelu je dostupan besplatni wifi internet. 

O lokaciji

Budva Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na samo par metara od predivne peščane plaže gde gosti mogu da uživaju i velikom broju sportova na vodi. Na kraktoj pešačkoj udaljenosti od hotela nalaze se Stari Grad, marina, centar Budve dok je šetalište udaljeno svega par koraka. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga na licu mesta. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga