Bracera HotelCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Bracera Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi na kratkoj pešačkoj udaljenosti od prelepe peščane SLovenske plaže i u blizini je centra popularnog rizorta Budva. Predstavlja najmoderniji hotel sa 4* u Budvi i odlikuje se jedinstvenim dizajnom u obliku broda. Poseduje standardne sobe, apartmana i porodične apartmane koji su opremljeni svime što je potrebno za udoban i komforan smeštaj. Svojim gostima nude odličan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti koje garantuju jedan opušten i nezaboravan letnji odmor.

O tipovima soba

Tri tipa smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i Bracera Hotela. Standardna soba ima 25m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje i mogućnost dodavanja još jednog ležaja. Maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Apartman je veličine 45m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i još jednim ležajem i dnevne sobe sa nameštajem za sedenje i kuhinjom. Porodični apartman u ponudi Tiara Travela poseduje dve sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i kuhinjom. Ima 58m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Blizina plaže hotel Bracera omogućava gostima Tiara Travela pristup velikom broju sportova na vodi. Spa i Wellness centar predstavlja pravu oazu mira i opuštanja i nudi usluge bazena u zatvorenom, tople saune, turskog kupatila i zone za opuštanje. Glavni restoran se odlikuje prijatnom i toplom atmosferom i u njemu se služe izuzetna jela nacionalne crnogorske i internacionalne kuhinje. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Lociran na 200m udaljenosti od poznate i popularne peščane Slovenske plaže nalazi se Hotel Bracera u ponudi Tiara Travela. Na kratkoj pešačkoj udaljenosti od hotela se nalaze brojni sadržaji i atrakcije koje Budva nudi. Međunarodni aerodrom u Tivtu je udaljen svega 16km od smeštajnog objekta. Na licu mesta postoji privatni parking koji se doplaćuje. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga