Avala Resort & VillasCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Avala Resort & Villas u ponudi Tiara Travela je smešten u neposrednoj blizini Starog grada i na kratkoj je pešačkoj udaljenosti od poznatrih i popularnih plaža. Sastoji se od glavne zgrade i pet redova vila koje se nalaze na brežuljku iznad hotela Avala. Ima jedinstvenu lokaciju koja predstavlja savršen spoj živopisnog života Budve i opuštajućeg odmora koji je skriven od drugih gostiju. Odlikuje se luksuznim i modernim izgledom i nudi veliki izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti koje će zadovoljiti čak i najzahtevnije goste. Odličan je izbor za prvoklasni odmor na plaži i u blizini svih atrakcija.

O tipovima soba

Sledeći tipovi smeštajnih jedinica su na raspolaganju gostima turističke agencije Tiara Travel i Avala Resort & Villas. Standardna soba pogled planina ili delimičan pogled more ima 28m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. Superior soba delimičan pogled more ili pogled planina je veličine 48m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa sofom na razvlačenje. Execuitve suite u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje i nameštaj za sedenje. Ima 48m2 i maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Luxury suite je veličine 48m2 i poseduje francuski ležaj ili odvojene ležaje i otvorenu prostranu dnevnu sobu sa nameštajem za sedenje. Namenjen je za dve odrasle osobe. Family suite ima 68m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevnu sobu sa nameštajem za sedenje. Top Floor Suite u ponudi Tiara Travela se sastoji od dnevne sobe sa nameštajem za sedenje i dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Ima 68m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Connected Executive Suite ima 96m2 i sastoji se od dva povezana executive suite sa francuskim ili odvojenim ležajima u njima i sofom za sedenje. Može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Dvosoban Penthouse suite je veličine 125m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje donji sprat za dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i gornji sprat sa dnevnom sobom i trpezarijom. Superior dvosoban penthouse suite u ponudi Tiara Travela se sastoji od gornjeg sprata gde se nalazi dnevna soba sa nameštajem za sedenje i trpezarijom a na donjen nivou dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Ima 150m2 i namenjen je za smeštaj do četiri odrasle osobe. Predsednički suite ima 139m2 i maksimalan broj osoba je do četiri odrasle osobe. Poseduje dva nivoa gde se nalaze dve spavaće sobe sa francuskim ili odovjenim ležajima i dnevna soba sa nameštajem za sedenje i kuhinjom. Avala Grand Suite je veličine 300m2 i namenjena je za smeštaj do četiri odrasle osobe. Sastoji se od velike dnevne sobe sa nameštajem za sedenje i kuhinjom i dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima. Penthouse Avala Grand u ponudi Tiara Travela se sastoji od dve spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa kuhinjom i nameštajem za sedenje. Ima 397m2 i može da ugosti do četiri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Avala Resort & Villas raspolaže sa dva bazena na otvorenom i jednom bazenom u zatvorenom. Za goste vila su obezbeđeni poseban bazen i restoran. Onima koji vole da se maksimalno opuste i relaksiraju nakon dana provedenog na plaži ili pored bazena obezbeđeni su sauna, tursko kupatilo, zatvoreni bazen, fitnes centar, đakuzi, masaže, kozmetički salon sa raznim procedurama i tretmanima. U glavnom restorani se služe izvrsna jela naclionalne crnogorske i internacionalne kuhinje dok je kafe bar savršeno mesto za odmor i predah uz omiljeno toplo ili hladno piće. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Lociran uz jednu od najpoznatijih plaža u Crnoj Gori, plažu Mogren, nalazi se hotel Avala Resort & Villas u ponudi Tiara Travela. U neposrednoj blizini hotela se nalazi čuveni Stari grad sa izuzetnom ponudom raznih sadržaja, zabavnih aktivnosti i posebnih atrakcija. Centar grada je na kratkoj pešačkoj udaljenosti od hotela dok je međuanrodni aerodrom u Tivtu udaljen 20km. Na licu mesta postoji mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga