Boutique hotel Momentum by AyconCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Boutique Hotel Momentum by Aycon gostima Tiare Travel nudi gostoprimstvo i kulinarske užitke u restoranu „Plaza“, koji je otvoren samo za goste hotela, uz gurmanska jela u najboljoj domaćoj kulinarskoj tradiciji. Njegovoj impresivnosti doprinosi i veličanstveni bazen od 200m2 koji se nalazi ispred hotela. Nedaleko od bazena, napravili smo i carstvo zabave za naše najmlađe goste, jer Hotel Momentum 4* na isti način brine o svim članovima Vaše porodice. Dok se vi bezbrižno sunčate na suncu i pijuckate piće iz bogate ponude Pool Bara, vaši mališani mogu da se druže u dečijoj igraonici uz mnoštvo igrica i pod nadzorom. Posebno za turiste koji putuju automobilom, postoji parking zona. Gostima su na raspolaganju i sledeće usluge kao što je lekar. Ako želite da vaše putovanje bude još ugodnije, možete naručiti transfer. Pogodno za goste sa invaliditetom: lift im pomaže da dođu do najviših spratova. Gostima su na raspolaganju i perionica veša, hemijsko čišćenje, iznajmljivanje automobila, sef i konsijerž. U celom objektu je dostupan WI-FI internet. Osoblje butik hotela govori engleski i ruski.

O tipovima soba

Tiara Travel za smeštaj u hotelu Boutique Hotel Momentum by Aycon nudi 41 smeštajnu jedinicu. Double room je dvokrevetna soba sa francuskim balkonom. Veličina sobe je 25m2. Double room with balcony je dvokrevetna soba sa balkonom. Veličina sobe je 27 m2, a tip ležaja u sobi je bračni krevet, dimenzija 160×200. Double room with pool view je dvokrevetna soba sa pogledom na bazen. Veličina sobe je 27 m2, a tip ležaja u sobi je bračni krevet, dimenzija 160×200. Family Suite je porodični apartman. Površina apartmana je 45m2. Zbog svoje prostranosti i broja ležajeva, apartman je idealan za 2 odrasle osobe i 2 dece, odnosno 3 odrasle osobe. U ovom apartmanu imate udobnu sofu, odvojenu spavaću i dnevnu sobu. Svi smeštajni kapaciteti opremljeni su svim sadržajima za ugodan boravak i imaju klima uređaj, sef, TV, Vi-Fi, telefon, mini bar, kuvalo za vodu, a možete koristiti i našu uslugu buđenja.

O aktivnostima i zabavi

Kako odrasli gosti, tako i najmlađi gosti Tiare Travel zabavu mogu imati na bazenu hotela. Dok će odrasli uživati na ležaljkama i suncobranima, najmlađi gosti imaju carstvo zabave nedaleko od bazena. Obezbeđena je i igraonica gde će uz mnoštvo igrica biti pod nadzorom. Na plaži imaju odabir mnogobrojnih sportova na vodi ili jednostavno sunčanje i igranje u pesku. Ljubiteljima aktivnijeg odmora, Tiara Travel preporučuje odlazak na neki od izleta brodom.  Tokom ovog izleta imaćete priliku da vidite kako sa mora izgleda Stari grad, Slovenska plaža, Bečići, Rafailovići... Prolaskom pored Pržna vidjećete Kraljevu plažu sa letnjikovcem dinastije Karađorđević, zatim Kraljičina plaža koju mnogi smatraju najljepšom na crnogorskom primorju. Nakon Kraljičine plaže, foto pauza kod poluostrva Sveti Stefan kada ćete imati priliku da fotografišete ovo poluostrvo koje je jedna od prvih asociacija na pomen Budve. Našu avanturu nastavljamo vožnjom oko ostrva Sveti Nikola gde ćete moći da vidite ostrvske pećine, divlje plaže i netaknutu prirodu. U povratku, brodom se približavamo pećini kod plaže Mogren, a zatim i obilazimo Mogren 1 i 2. Dolaskom u luku, iskrcaćete se sa naših brodova zadovoljni i bogatiji za još jedno iskustvo po kojem ćete pamtiti Budvu i letovanje. 
 

Lokacija  

Boutique Hotel Momentum by Aycon se nalazi u Budvi. Ovaj butik hotel se nalazi na 1 km od centra grada. Možete prošetati i istražiti okolinu butik hotela jer se na pešačkoj udaljenosti od objekta nalaze svi sadržaji grada poput kafića, restorana, prodavnica i suvenirnica.  Poznata Slovenska plaza udaljen je 500m od hotela, Greco plaza je udaljena 900m, dok je plaža Pizana udaljena 1200m. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga