Novotel Budapest CentrumMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Novotel centrum hotel u ponudi Tiara travela se nalazi na par minuta od najpoznatije ulice Vaci u centru Budimpešte,u kojoj se nalazi bezbroj prodavnica najpoznatijih svetskih brendova. Nudi odličan izbor soba u stilu mađarske secesije koje su podeljeno na nekoliko različitih tipova smeštajnih jedinica, namenjene za porodice i parove. 

O tipovima soba

Sledeći smeštajni kapaciteti su na raspolaganju gostima Novotel centrum hotel i Tiara travela. Standard room i executive rooms površine od 20 m² do 22 m², u zavisnosti od broja gostiju, maksimalno može da primi od jedne do 4 osobe, francuski ležaj I sofa na razvlačenje. Raspolaže i sa sobom za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizovane, i besplatan je internet u svim smeštajnim jedinicama.

O aktivnostima i zabavi

Restoran u hotelu novotel centrum se nalazi u prizemlju, pruža veoma toplu i ugodnu atmosferu svojim luksuznim enterijerom i ljubaznim osobljem. Obroci u restoranu su na bazi švedskog stola i nude nemali izbor hrane, mađarske tradicionalne i internacionalne kuhinje. Klimt bar ima na raspolaganju ogroman izbor alkoholnim i bezalkoholnih pića, specijalnih kafa sa različitim ukusima, čajeve. Sala za konferencije razne mitinge, team building-e, razne proslave, seminare površine 294 m² je na raspolaganju gostima hotela i može da primi 330 gostiju. Gosti mogu da koriste fitness centra/teretanu dok se deca igraju u igraonici. Hotel je pet friendly uz doplatu. Parking se naplaćuje 17 eura po danu.

O lokaciji

Hotel Novotel centrum je lociran u centru u Budimpešte, jednom od najlepših gradova u Evropi, koji nudi nemali broj restorana, kafića, diskoteka. Najlepše znamenitosti su Trg Heroja, most slobode, dvorac Budim, lančani most, mnoštvo muzeja, parkova. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 11 km

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga