Park Plaza BudapestMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel park plaza u ponudi Tiara travela ima kategoriju 4 zvezdica i nalazi se u najpoznatijem delu Budimpešte, kod Parlamenta i lančanog mosta koji spaja Budim i Peštu, hotel nudi neverovatan pogled iz soba. Hotel Park Plaza poseduje moderno  opremljenih  165  superior,executive soba i 9 apartmana. Besplatan wifi u svim smeštajnim jedinicama, sve sobe su klimatizovane.

O tipovima soba

Hotel Park Plaza I Tiara travel gostima hotela predstavljaju superior sobe  površine 24 m², poseduju francuski ležaj, maksimalno može da primi dve odrasle osobe. Sve superior sobe su istog kapaciteta i opremljenosti, razlika je u odabiru pogleda iz sobe. Gosti hotela Park plaza i Tiata travela mogu da odaberu sobe sa pogledom na Dunav, lančani most ili  zamak. Executive soba površine 37 m², poseduje francuski ležaj i sofu na razvlačenje. Maksimalno može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece. Apartman površine 48 m², poseduje spavaću i odvojenu dnevnu sobu sa sofom na razvlačenje, maksimalno može da primi dve odrasle osobe , ili dve odrasle osobe i dvoje dece do 11 godina.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Park Plaza i Tiara travel agencija raspolaže modernim I luksuznim restoranom, mađarske tradicionalne i internacionalne kuhinje. Okusite najfinija vina,šampanjac, poslastice, ukoliko su gosti na posebnom režimu ishrane (glutenfree, veganske, vegetarijanske) potrebno je prilikom rezervacije napomenuti. U sklopu hotela gostima je na raspolaganju sauna, teretana, masaže (uz doplatu). Sala za konferencije, mitinge, team building, eventove raspolaže sa 130 mesta. Hotel Park Plaza je pet friendly uz doplatu. 

O lokaciji

Hotel park plaza u ponudi Tiara travel agencije se nalazi u centru Budimpešte, par minuta hoda od Budimnskog dvorca, parlamenta, muzeja, raznih parkova, šoping centra. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 14 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga