Up Budapest HotelMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Up hotel u ponudi  Tiara travel se nalazi u centru grada u blizini najpoznatije Budimpeštanske pijace u Andrasi ulici, poznatom gradskom. Hotel je jedinstven i veoma poznat po svom smart programu. Najpoznatija banja Sečenji udaljena je 20 minuta od hotela. Sve sobe su klimatizovane. Besplatan internet u okvoru celog hotela.

O tipovima soba

Hotel Up gostima Tiara travel agencije predstavlja najmodernije pametne sobe, smart double room i smart twin room  površine 18-23  m², poseduju  francuski ležaj ili dva odvojena ležaja. Maksimalno može da primi 2 odrasle osobe. Smart mini room površine 14-16  m², pogodna za jednu osobu. Superior double i superior twin rooms površine  24-27 m², raspolaže sa francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja, obe sobe mogu maksimalno da prime dve odrasle osobe. Superior twin ili double room sa terasom površine 23-24 m², koje se nalaze na poslednjem spratu sa predivnim pogledom na najlepše znamenitosti u gradu. Maksimalno može da primi dve odrasle osobe. Superior room  površine  24-27 m², raspolaže sa bračnim krevetom i sofom na razvlačenje. Maksimalan kapacitet sobe je tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe I dvoje dece. Up studio površine  28-35 m², poseduje francuski ležaj  sofu na razvlačenje, postoji mogućnost i odvojenih ležaja. Maksimalno može da primi tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe I dvoje dece. Pored osnovnih šametnih uređaja, u sobi se nalazi kutak I oprema za jogu. Corner suite površine 44 m², prostran apartman sa zasebnom spavaćom i dnevnom sobom. Luksuzno opremljen apartman sa hidromasažnom kadom na terasi, koji se nalazi na poslednjem spratu hotela Up za goste koji žele potpunu privatnost.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Up u ponudi Tiara travela poseduje  fitness centar za goste koji žele da budu aktivni, i saunu za kompletan opuštajući odmor. Hotel je pet friendly uz doplatu od 20 € po danu. Parking je dostupan u okviru hotela, naplaćuje se 25 € po danu. Hotel Up gostima Tiara travela nudi  fantastičan restoran sa raznovrsnim i ukusnim jelima  tradicionalne mađarske i internacionalne kuhinje, obroci su na bazi švedskog stola. Posner bar u hotelu gostima nudi  nemali izbor raznovrsnih pića, viskija, koktela, šampanjca i najfinijih vina sa ovih prostora. Ukoliko gosti dolaze  poslovno u hotel Up, na raspolaganju su  dve  konferencijske sale sa kompletnom opremom  za team buildinge, mitinge, prezentacije, eventove i proslave. 

O lokaciji

Hotel Up u ponudi Tiara travel agencije se nalazi u centru Budimpešte, par minuta hoda od Budimnskog dvorca, trga Blaha Lujza, muzeja, raznih parkova, šoping centra i najpoznatije državne mađarske opere. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 14 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga