Alice HotelMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Alice u ponudi Tiara travela predstavlja gostima moderan i luksuzno opremljen hotel u poznatoj Andrashy ulici u centru Budimpešte. Nedaleko od hotela se nalazi najpoznatija banja Szechenyi, koja gostima nudi nemali izbor aktivnosti I relaksacije. Sve sobe su klimatizovane. Besplatan internet u okviru hotela. Besplatan parking u okviru hotela.

O tipovima soba

Alice hotel i Tiara travel predstavljaju gostima predstavlja četiri tipa smeštajnih jedinica. Classic room poseduje francuski ležaj, flat-screen tv, kupatilo sa tuš kabinom, aparat za nespresso, električnon kuvalo, kompletan sadržaj za ličnu higijenu. Superior room poseduje francuski ležaj, klima uređaj, aparat za nespresso, kupatilo sa tuš kabinom. Neke od superior soba imaju balkon sa pogledom na grad. Maksimalno može da primi dve odrasle osobe. Deluxe room poseduje bračni krevet, radni sto, prostranu terasu sa prelepim pogledom na grad. Makismalno može da primi dve odrasle osobe.  Suite of Alice prostran apartman sa predivnim enterijerom, zasebnom spavaćom sobom sa francuskim ležajem i dnevnom sobom sa sofom na razvlačenje. Terasa sa pogledom na najpoznatiju Andrashy ulicu, koja svojom elegancijom i šarmom privlači mnoge turiste. Maksimalno može da primi tri odrasle osobe ili dve odrasle osobe i dvoje dece.

O aktivnostima i zabavi

Tiara travel svojim gostima predstavlja restoran u hotelu Alice, koji nudi tradicionalna mađarska i internacionalna jela. Gosti koji su na posebnom režimu ishrane mogu da izaberu  obroke sa menu-a  koji su gluten free, vegetarijanska i veganska. Ukoliko su gosti ljubitelji vina, restoran Alice nudi odličan izbor  klasičnih mađarskih vina, sa suptilnim  prelaskom na francuske. Obroci u hotelu Alice su na bazi švedskog stola, takođe doručak može biti poslužen na zahtev u apartmanu. Gosti Tiara travela mogu da uživaju u baru, u kojem se služe, razna gazirana pića, kokteli, ceđeni sokovi, specijalne kafe, grickalice ili predjelo. Hotel Alice ima pet sala za svečanosti,venčanja, rođendane, eventove, mitinge, konferencije. Termalna banja Sečenji u Mađarskoj gostima Tiare Travel pružiće dodatno zadovoljstvo i nezaboravan boravak.

O lokaciji

Hotel Alice u ponudi Tiara Travela  se nalazi na odličnoj lokaciji. Budimpeštu odlikuje jedinstvena arhitektura i prelepa očuvana zdanja izgrađena duž obale, kao što su Trg heroja, mnogobrojnih muzeja, fishermans bastion, Lančanog mosta. Od banje Sečenji udaljen je 1,1km. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 14 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga