Estilo Fashion HotelMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel estilo fashion u ponudi Tiara travela je lociran u centru grada u najpoznatijoj Vaci ulici, u kojoj se nalaze radnje sa najpoznatijim svetskim markama, raznih restorana, barova. Hotel Estilo fashion nudi gostima Tiara travela moderan I luksuzan hotel, sa veoma ljubaznim osobljem koje je na raspolaganju gostima 24/7. Sve sobe su klimatizovane, internet dostupan u svim prostorijama. Dodatna pogodnost hotela Estilo Fashion je neposredna blizina lekovite banje Gellert u Mađarskoj.

O tipovima soba

Hotel Estilo Fashion i tiara travel svojim gostima predstavlja standard double or twin room površine 16 m², poseduje francuski ležaj ili dva zasebna ležaja. Maksimalno može da primi dve odrasle osobe, osobama sa invaliditetom pristup sobama je olakšan. Superior double room površine 18 m², poseduje francuski ležaj ili dva single kreveta,nespresso  aparat za kafu, kupatilo sa tuš kabinom. Maksimum može da primi dve odrasle osobe. Executive room površine 24 m², u kojoj se nalazi bračni krevet Ili odvojeni ležaj na zahtev gosta. Maksimalno može da primi dve odrasle osobe. Connecting family room površine 32 m², može da primi četiri odrasle osobe, ili dve odrasle osobe I dvoje dece. Poseduje francuski ležaj u obe sobe, i zasebna kupatila.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Estilo fashion u ponudi Tiara travel agencije nudi svojim gostima bar u kojem se poslužuju razna alkoholna I bezalkoholna pića, ceđene sokove, vina. Hotel je pet friendly uz doplatu 30 eura po danu. Parking u okviru hotela se naplaćuje 25 eura po danu, postoji opcija i rent a car. Hotel estilo fashion ima na raspolaganju salu za konferencije, team building-e, seminare, prezentacije, može da primi 45 gostiju. Restoran je na bazi švedskog stola, i nudi gostima tradicionalan mađarski i internacionalni doručak. Za aktivnosti van objekta, gosti hotela Estilo Fashion i Tiare Travel imaju mogućnost posete Gellert banji koja je u blizini hotela, a koja je je nesumnjivo dragulj svih istorijskih medicinskih banja u Mađarskoj i njenom glavnom gradu.Gellert lekovita banja, Budimpešta ima ukupno 12 bazena, 2 na otvorenom, 10 u zatvorenom delu. Dva bazena za plivanje, jedan je u zatvorenom, drugi je na otvorenom delu.

O lokaciji

Hotel Estilo Fashion u ponudi Tiara travel agencije se nalazi u centru Budimpešte, par minuta hoda od Budimnskog dvorca, parlamenta, muzeja, raznih parkova, pozorišta, sinagoge. Na 650m od hotela nalazi se Termalna banja Gellert. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 12 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga