Hotel CharlesMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Charles u ponudi Tiara travela je smešten u jednom od najlepših delova Budimpešte kod zamka, Citadele i najpoznatije Vaci ulice.  Hotel se nalazi u Budimu, na nekoliko minuta hoda od brda Gelert gde gosti mogu da vide najlepši panoramski pogled ka Dunavu I obe strane grada. Pored brda Gellertnalzi se i Gellert lekovita banja. Sve sobe su klimatizovane, i besplatan je internet u svim prostorijama interneta.

O tipovima soba

Hotel Charles nudi gostima Tiara trave agencije različite smeštajne jedinice po izboru. Economy studios površine 30 m², poseduje francuski ležaj koji se može razdvojiti, čajnu kuhinju, frižider, sef za vredne stvari gostiju, kupatilo sa kadom, mini bar (sa raznim gaziranim i negaziranim pićima, čokoladicama, grickalicama). Standard studio površine 30 m², poseduje kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, bračni krevet koji se na zahtev gosta mogu razdvojiti, čajnu kuhinju, frižider, mikrotalasna, fotelje i klub sto. Standard triple studio površine 35 m², poseduje tri single ležaja, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, čajnu kuhinju, dve fotelje, klub sto,mini bar (sa raznim gaziranim i negaziranim pićima, čokoladicama, grickalicama. Komforan studio za maksimalno tri odrasle osobe. Deluxe studio površine 30 m² i Deluxe triple studio površine 35 m², poseduju bračni kevet ili tri single ležaja, maksimalno mogu da prime tri odrasle osobe, u sobi se nalazi čajna kuhinja, fotelje, klub sto, sef za vrednosne stvari gostiju,  mini bar (sa raznim gaziranim i negaziranim pićima, čokoladicama, grickalicama).

O aktivnostima i zabavi

Restoran Janos u hotelu Charles, nudi gostima Tiara travel agencije raskošan i ukusan izbor jela, tradicionalne mađarske kuhinje. Ukoliko dolazite poslovno u hotel Charles, sala za konferencije je dostupna na zahtev . Maksimalan kapacitet mesta u sali je za 15 osoba. Besplatan parking u okviru hotela. Hotel je pet friendly uz doplatu 15 eura po danu. Za dnevnu zabavu i aktivnosti , hotel Charles u turstitička agencija Tiara Travel preporučuju posetu Gellert Baths and Spa, banji sa relaksirajući vodenim sadržajem, lekovitom termalnom vodom, finskom saunom, parnim kupatilom, suvom toplom komorom, hidromasažama, terapijskim uslugama. U okviru objekta dostupan je parking sa 15 mesta koji se nalazi u unutrašnjem dvorištu i njegova cena je 13eur po noći (za mini buseve 26 eur po noći). Takođe, postoji i parking zona ispred hotela koji radi ponedeljak-petak 08-20h i naplaćuje se 1,2 eur po satu-na svaka tri sata. 

O lokaciji

Hotel Charles u ponudi Tiara travela je udaljen 10 minuta od Lančanog mosta, parlamenta, trga Blaha Lujze, trga Heroja i jos mnogih atrakcija. Na 2km od hotela nalazi se i Termalna banja Gellert u Budimpešti. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 14 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga