Vision HotelMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Vision u ponudi Tiara travel agencije se nalazi u centru Budimpešte, u blizini najlepših arhitektonskih građevina. Nov hotel sa predivnim motivima u španskom stilu secesije, sa  luksuznim nameštajem i najnovijom opremom. Sve sobe su klimatizovane. Osoblje na recepciji dostupno za sve informacije i zahteve 24/7. Besplatan internet  u celom objektu.

O tipovima soba

Hotel Vision u ponudi Tiara travela agencije ima na raspolaganju superior rooms površine 20-23 m², poseduje francuski ili odvojeni ležaj, kupatilo sa tuš kabinom, nespresso aparat za kafu i aparat za čaj, balkon sa pogledom na atrijum ili dvorište. Deluxe room with sa pogledom na ulicu, površine 27-29 m² poseduje francuski ležaj i sofu na razvlačenje, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom. Maksimalmo može da primi tri odrasle osobe. Executive room površine 40-42 m², moderno opremljena soba u kojoj se nalazi bračni krevet, sofa na razvlačenje, nespresso aparat za kafi i aparat za čaj, mini bar (sa raznim gaziranim i negaziranim pićima, grickalicama, čokoladicama), balkon sa prelepim pogledom na grad. Ambassador suite površine 70-72 m², sa pogledom na reku Dunav. Spavaća soba sa bračnim krevetom, i odvojena dnevna soba sa sofom na razvlačenje. Kupatilo sa tuš kabinom i luksuznim preparatima koji su gostima na raspolaganju. Governor suite površine 78-80 m² sa pogledom na reku Dunav, trg Slobode. Kupatilo sa tuš kabinom i kadom, spavaća soba sa bračnim krevetom i odvojena prostrana dnevna soba sa sofom na razvlačenje i foteljama. Presidential suite luksuzan apartman površine 130-132 m², poseduje dve spavaće sobe sa francuskim i odvojenim ležajima, dva kupatila sa kadom i tuš kabinom, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje. Ovaj apartman ima zaseban ulaz i panoramski pogled ka Dunavu.

O aktivnostima i zabavi

Restoran u hotelu Vision gostima Tiara travela stoji na raspolaganju za doručak koji je na bazi švedskog stola, i gde se služi tradicionalna mađarska jela. U hotelu Vision se nalazi bar u kojem se služe najfinija vina sa ovih prostora, kafe, ceđeni sokovi, limunade. U sklopu hotela se nalazi wellness i gym centar, koji sadrži finsku saunu, masaže celog tela(uz doplatu), teretanu. Hotel Vision je pet friendly uz doplatu, takođe i parking, hotel poseduje garažu. Ukoliko gosti dolaze poslovno, na sastanke, mitinge, eventove, team building-e, hotel Vision raspolaže  salom za konferencije, čiji je kapacitet 200 mesta. Za aktivnosti van objekta, Tiara Tarvel preporučuje posetu Gellert Thermal Baths & Spa, banji koja je sa svojih deset bazena sa temperaturama do 40° (uključujući i najveći bazen u Budimpešti sa takvom temperaturom), kao i nekoliko sauna i parnih kupatila, te asortimanom medicinskih usluga, jedna je od najobimnijih banja u zemlji.

O lokaciji

Hotel Vision u ponudi Tiara travel agencije se nalazi u centru Budimpešte, par minuta hoda od Budimnskog dvorca, trga Blaha Lujza, muzeja, Gellert hill, šoping centra i najpoznatije državne mađarske opere. Na 1km od hotela nalazi se poznata banja Gelert u Budimpešti. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 13 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga