Ibis Budapest Heroes SquareMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Ibis Heroes Square u ponudi Tiara travel agencije se nalazi kod centralnog parka, u mirnom i raskošnom delu Budimpešte na par koraka od poznatog trga Heroja i  nacionalne opere, 50 m od hotela se nalazi poznata metro stanica Hősök tero kaoi Sečenji banja u Budimpešti. Hotel poseduje 139 potpuno renoviranih soba, osobama sa invaliditetom je takođe obezbeđena soba i prilaz do iste. Besplatan wifi u celom objektu I sve sobe su klimatizovane. Gosti Tiara Travel mogu svoje vreme provesti u baru hotela koji je otvoren 24h i koji se nalazi u prizemlju, a koji nudi razna alkoholna i bezalkoholna pića, specijalne kafe sa ukusima, ceđene sokove, koktele. Restoran nudi doručak  tradicionalne mađarske i nternacionalne kuhinje, na bazi švedskog stola. Hotel je pet friendly, dozvoljava boravak kućnih ljubimaca uz doplatu. Poseduje parking prostor. 

O tipovima soba

Hotel Ibis Heroes Square pruža gostima agencije Tiara Travel na raspolaganje sledeće smeštajne kapacitete. Klasične sobe sa francuskim ležajem ili odvojenim ležajem površine 18 m², maksimalno može da primi tri osobe. Sweet rooms površine 18 m², modernije sobe koje poseduju francuski ili odvojen ležaj. Maksimalno može da primi tri odrasle osobe. Sve sobe imaju pogled na grad.

O aktivnostima i zabavi

Gosti Tiara travel smešteni u hotelu Ibis Heroes Square imaju mogućnost posete Sečenji banji. Sečenji banja poznata je kao lekovita banja. Gosti Tiare Travel mogu uživati u 21 bezenu, 3 na otvorenom i 18 na zatvorenom prostoru. Jedna od najvećih tradicionalnih banjskih lečilišta zatvorenog tipa (u zatvorenom, natkrivenom) u Evropi,  sa širokim sadržajem u svojoj ponudi. U svom sastavu ima i toplu suvu komoru.

O lokaciji

Hotel Ibis heroes square u ponudi Tiara travel agencije se nalazi u blizini  Budimskoga  dvorca, parlamenta, lančanoga mosta koji spaja Budim i Peštu, gosti mogu da krstare Dunavom. Na 650m od hotela nalazi se tremalna banja Sečenji. Budimpeštu  odlikuje jedinstvena arhitektura i prelepa očuvana zdanja izgrađena duž obale. Ovaj predivan grad  Vas deli samo par sati od vašeg grada, 377 km od Beograda, od Novog Sada 293 km km, od Subotice 202 km, od granice horgoš je udaljen 184 km, aerodrom je udaljen od hotela 16 km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga