Stamos HotelGrčka/ Kasandra/ Afitos

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel pored recepcije, hotel Stamos u svom sastavu ima restoran domaće kuhinje, salu za doručak, kafe bar i bar pored bazena koji nudi osvežavajuća pića. Poseduje i otvoreni bazen okružen ležaljkama i suncobranima koji su na raspolaganju gostima turističke agenciej Tiara Travel. Hotel u svom sastavu ima i menjačnicu. Nudi uslugu hemijskog čišćenja, taxi prevoza, iznajmljivanja automobila. U celom hotelu je dostupan besplatni WI-Fi internet. 

O tipovima soba

Turistička agencija Tiara Travel za smeštaj u hotelu Stamos nudi 18 udobnih i potpuno opremljenih soba za iznajmljivanje, dizajniranih da gostima pruže apsolutno ugodan boravak. Sve smeštajne jedinice poseduju kupatilo sa tušem, frižider, satelitsku televiziju, sef, telefon, čajnik i opremljen balkon. Double room je klasična dvokrevetna soba i garantuje udobnost i modernost za do 2 osobe. Nekoliko hotelskih soba takođe nudi veličanstven pogled na more. Triple room sobe koje Tiara Tarvel nudi su trokrevetne sobe za smeštaj do 3 osobe. Nekoliko hotelskih soba takođe nudi veličanstven pogled na more. Superior Family je renovirana porodična soba koja u svom enterijeru pozdravlja porodice. Nekoliko hotelskih soba takođe nudi veličanstven pogled na more. Od renoviranih soba, u ponudi Tiare Travel su i Superior double, sobe za dve osobe i Superior triple, sobe za tri osobe. Quadruple room je četvorokrevetna soba koja je idealna za 4 gosta koji žele da dele iste sobe. Nekoliko hotelskih soba takođe nudi veličanstven pogled na more.

O aktivnostima i zabavi

Tiara Travel za one koji vole aktivnosti tokom dana preporučuje obilazak Afitosa i impesivnih arheoloških, istorijskih i verskih lokaliteta kao što su: Muzej folklora ruševine antičkog Afitisa, drevni kamenolomi mlinskog kamena, izvori Vrisica i Mudunu, prelepe crkve naselja, tradicionalne kuće, trgovi i uske uličice Afitosa. Za celodnevne aktivnosti gosti Tiare Travel mogu posetiti i mogu se kupati na plažama Afitos Varkes, Liosi, Moudounou, Afitis, Aristotelis, Valopetres. Većina plaža ima organizovane objekte i barove na plaži i idealne su za provesti dan.
 

Lokacija

Hotel Stamos na Halkidikiju nalazi se u Afitosu, živopisnom naselju na istočnoj strani Kasandre, prvog poluostrva Halkidikija, koje je poznato po svojim prirodnim lepotama i kosmopolitskom načinu života. Hotel Stamos na Afitosu na Halkidikiju nalazi se u neposrednoj blizini prelepih uređenih plaža Afitosa, što ga čini jednim od idealnih hotela Kasandra Halkidiki za one koji žele da se opuste na mekom pesku i plivaju u kristalno čistim vodama. Supermarket je udaljen 30m od objekat, dok je plaža Varkes udaljena 300m od hotela. Aerodrom je na udaljensoti od 80km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga