Ioli VillageGrčka/ Kasandra/ Pefkohori

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Ioli Village u ponudi Tiara Travela se nalazi u popularnom rizortu Pefkohori na poluostrvu Kasandra, Halkdiki i udaljen je od njegove prelepe plaže kratkom šetnjom. Zbog svoje pozicije i blizine plaže kao i svih dešavanja u mestu Pefkohori idealan je izbor za porodice sa decom i parove. Kategorizovan je sa 3* i poseduje odličan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti koje će zadovoljiti čak i najzahtevnije goste. Sastoji se od udobno i komfornih apartmana koji su opremljeni svime što je potrebno modernom gostu.

O tipovima soba

Četiri tipa smeštajnih jedinica je na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i Ioli Village hotela. Economy apartman poseduje francuski ili odvojene ležaje, dodatni ležaj i kuhinju. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Economy apartman za četiri osobe je namenjen za smeštaj do tri odrasle osobe. Poseduje francuski ili odvojene ležaje, dodatni ležaj i kuhinju. Apartman plus u ponudi Tiara Travela se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa dva standardna ležaja i kuhinjom. Može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Superior apartman poseduje dnevnu sobu sa dva standardna ležaja i kuhinjom i spavaću sobu sa francuskim ili odvojenim ležajima. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Smešten u predivnoj zelenoj bašti nalazi se bazen na otvorenom hotela Ioli Village u ponudi Tiara Travela. Bazen i njegova okolina su idealni za relaksaciju i rekreaciju a najmlađim gostima je obezbeđen i posebno odvojeni dečiji bazen. Pored bazena je smešten bar gde se gosti mogu osvežiti uz omiljeno piće. U glavnom restoranu se služe izvrsna jela nacionalne grčke i internacionalne kuhinje. Blizina plaže gostima Tiara Travela omogućava lak pristup brojnim sportovima na vodi. U svim delovima smeštajnog objekta dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokacija

Lociran u poznatom rizortu Pefkohori i na 350m udaljenosti od plaže nalazi se hotel Ioli Village u ponudi Tiara Travela. Centra rizorta je udaljen 300m i u njemu se može naći odličan izbor restorana, tradicionalnih grčkih taverni, kafića, barova, prodavnica. Međunarodni aerodrom u Solunu je udaljen 95km od hotela. U blizini objekta postoji javni parking koji je besplatan. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga