Zoetry Halkidiki Resort & SpaGrčka/ Kasandra/ Nea Mudania

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Zoetry Halkidiki Resort & Spa Hotel u ponudi Tiara Travela se nalazi uz samo obalu Egejskog mora i smešten je na brdu sa koga se pruža neverovatan pogled na more. Okružen je prelepim stablima maslinjaka a u pozadini se nalazi mitska planina Olimp koja celom kompleksu daje potreban mir i spokoj. U pitanju je novoigrađeni objekat koji će početi sa radom 2024 godine i sastoji se od 105 soba različitih veličina i namena koje imaju zadivljujuće poglede na planinu Olimp i Egejsko more. Poseduje odličan izbor sadržaja i zabavnih aktivnosti koje garantuju opušten i nezaboravan odmor. Posebnu pogodnost predstavlja pristup plaži dok koje se dolazi panoramskim liftom.

O tipovima soba

Gostima agencije Tiara Travel i hotela Zoetry Halkidiki Resort & Spa na raspolaganju su sledeći tipove smeštajnih jedinica. Panoramic soba pogled more ima 30m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje. Maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Panoramic deluxe soba pogled more je veličine 30m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Swim up soba pogled more u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Ima 30m2 i može da primi dve odrasle osobe i jedno dete ili tri odrasle osobe. Panoramic suite pogled more je veličine 47m2 i sastoji se od gornjeg sprata gde se nalaze francuski ili odvojeni ležaji i donjeg sprata gde se nalazi sofa na razvlačenje. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Zoetry Halkidiki Resort & Spa u ponudi Tiara Travela raspolaže sa dva bazena na otvorenom od kojih jedan ima odvojeni dečiji deo. Predivan Wellness & Spa centar obuhvata niz usluga za opuštanje i relaksaciju kao što su zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo, solarijum, masaže, tretmani za negu lica i tela i fitnes centar. Osim glavnog restorana gde se služe grčka tradicionalna i internacionalna jela gostima su na raspolaganju i tri a la carte restorana u kojima se nude karipska, azijska i grčka moderna kuhinja. Za one koji vole da se odmore i predahnu od svakodnevnih aktivnosti obezbeđena su tri bara u kojima se služe omiljena topla ili hladna pića. Besplatan wifi internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu. 

O lokaciji

Do predivne plaže koja je malo udaljenija, gostima Tiara Travela koji odsedaju u Zoetry Halkidiki Resort & Spa hotelu na raspolganju je panoramski lift koji će ih prevoziti do plaže. Centar grada Nea Moudania je udaljen 36km od smeštajnog objekta. Do međunarodnog aerodroma u Solunu potrebno je preći 67km. Gosti koji dolaze sopstvenim prevozom imaju mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga