V-Del MarGrčka/ Jonska obala/ Vrahos

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Goste hotela V-Del Mar dočekuje ljubazno osoblje na recepciji koja radi 24h, uz uslugu sefova na recepciji koji su besplatni. Takođe gostima je na raspolaganju sala za doručak, wi fi internet koji je dostupan u javnim delovima hotela. Tu su i bar sa bogatim izborom alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, spoljašnji bazen za odrasle sa izdvojenim delom za decu i parking.

O tipovima soba

Hotel V-Del Mar raspolaže sa 18 smeštajnih jedinica. U ponudi hotela V-Del Mar su standardne sobe sa pogledom na more. Sve sobe imaju: kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini frižider i balkon. Standardne sobe sa pogledom na more namenjene za smeštaj do 4 osobe, opremljene sa 2 standardna kreveta ili francuskim krevetom i pomoćnim krevetom - sofom na rasklapanje za 3 osobu.

O aktivnostima i zabavi

Gosti hotela V-Del Mar u centru mesta Vrachos mogu da se opuste i sunčaju na ležaljkama pored spoljašnjeg bazena i da uživaju u osvežavajućim napicima iz bara kraj bazena. Ležaljke i suncobrani su dostupni gostima hotela V-Del Mar i na prelepoj peščanoj plaži uz naručeno piće iz plažnog bara.

O lokaciji

Hotel V-Del Mar je mali hotel izgrađen pre 2007 godine. Hotel V-Del mar se nalazi na 50 m od prelepe peščane plaže Vrachos Beach do koje se prelazi ulica, smesten u samom centru letovališta Vrachos. Hotel V-Del Mar je udaljen oko 35 km od Parge koja se nalazi severno od hotela, 33 km od Preveze koja se nalazi južno od hotela I 45 km od Igumenice.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga