Danubius Hotel HeliaMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Danubius hotel Helia odlikuje Wellnes centar koji nudi obiman vodeni svet sa raznim sadržajima. U svom sastavu ima restoran koji nudi nudi međunarodno kulinarsko iskustvo u elegantnom, opuštenom okruženju. Danubius hotel Helia je potpuno opremljen konferencijski hotel sa svim sadržajima za održavanje vrhunskih profesionalnih događaja i ima i suvenir shop. Gosti koji dolaze automobilom mogu da čuvaju svoja vozila na sopstvenom parkingu hotela, a do centra mogu da putuju trolejbusom ili autobusom. U celom hotelu je dostupan WI-Fi internet. Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom i dozvoljava boravak kućnih ljubimaca.

O tipovima soba

Tiara Travel nudi 254 klimatizovane sobe i 8 apartmana! Standardne sobe gledaju na grad, dok ako rezervišete neku od delux soba ili apartmana, moći ćete da uživate u pogledu na Dunav, Margaritino ostrvo i Budimska brda. U cenu hotelskih soba uračunato je korišćenje objekata za kupanje i saunu. Tokom boravka, gostima Tiare Travel udobnost osiguravaju sopstveno kupatilo, telefon, mini bar, radio, TV sa kablovskim kanalima, pribor za pripremu čaja i kafe i besplatan ViFi u celom hotelu. Dostupne su povezane sobe i pristupačne sobe dizajnirane za osobe sa invaliditetom, kao i apartman za medeni mesec. U ponudi su Standard room, sobe od 20m2. Komforna i dobro opremljena soba sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta, sa pogledom na grad (peštanska strana). Superior room su sobe od 20m2 sa bračnim krevetom ili dva singl kreveta, sa pogledom na reku Dunav, Margaritino ostrvo (Margitsziget) i Budimska brda. Neke od prostorija mogu biti povezane. Business suite od 40m2 je poslovni apartman sa dnevnim boravkom i spavaćom sobom sa bračnim krevetom, sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, Margaritino ostrvo (Margitsziget) i Budimska brda. U dnevnom boravku se nalazi sofa na razvlačenje, a susedna deluks soba može da se poveže sa apartmanom za smeštaj većih porodica. Superior suite od 40m2 je apartman sa privatnom saunom. Sobe sa dnevnim boravkom i spavaćom sobom, sa fantastičnim pogledom na reku Dunav, Margaritino ostrvo (Margitsziget) i Budimska brda. U dnevnom boravku se nalazi sofa na razvlačenje, a susedna deluks soba može da se poveže sa apartmanom za smeštaj većih porodica. Tiara Travel nudi i Premium Room with Danube view i Premium Room with Street view.

O aktivnostima i zabavi

Bez obzira da li želite da se opustite nakon posla - ili da se potpuno odvojite od posla - wellness centar je savršeno mesto. Ima avanturistički bazen, zatvoreni bazen, saunu i dvospratni fitnes klub sa zadivljujućim panoramskim pogledom. Isplivajte nekoliko dužina našeg zatvorenog bazena, opustite se u đakuziju i uzmite energično parno kupatilo, saunu ili infracrvenu saunu ili se zagrejte na našoj sunčanoj terasi.

O lokaciji

Hotel se nalazi u dinamičnom KSIII okrugu Budimpešte, na obali Dunava. Centar grada je udaljen samo 15 minuta, a obližnje Margaretino ostrvo nudi niz rekreativnih aktivnosti – od vožnje bicikla, tenisa i plivanja do opuštajućih šetnji u prelepom parku.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga