Six Inn HotelMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Pored 24-časovne recepcije, hotel u svom sastavu ima restoran i non stop hotelski bar. Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu. Parking je dostupan uz doplatu. Hotel ima i ostavu za prtljag. Za slobodno kretanje po gradu, hotel nudi transfer za vas. Pogodno za goste sa invaliditetom: lift im pomaže da dođu do najviših spratova. Gostima hotela na raspolaganju su i druge usluge. Na primer, pranje veša, peglanje, iznajmljivanje automobila, sef i konsijerž. Osoblje hotela će rado razgovarati sa vama na engleskom, španskom, italijanskom, nemačkom, francuskom i japanskom.

O tipovima soba

Tiara Travel za smeštaj u hotelu Six Inn nudi 48 modernih soba. Sve sobe su opremljene mini barom, LED TV-om, telefonom, besplatnim bežičnim internetom, fenom za kosu, podesivim klima uređajem i antialergijskom posteljinom. One sobe koje imaju balkon ili terasu, opremljene su baštenskim stolom i stolicama. U ponudi Tiare Travel su Standard double room, dvokrevetne sobe koje mogu biti sa bračnim ležajem ili sa dva odvojena kreveta. Zatim Superior double room, dvokrevetne sobe koje imaju 1 bračni krevet, dok neke od njih imaju fotelju ili krevet za treću osobu. Tiara Travel nudi i Deluxe double room, luksuzne dvokrevetne sobe koje imaju dva odvojena ležaja.

O aktivnostima i zabavi

Za uživanje i zabavu gostima Tiare Travel u hotelu su na raspolaganju i sledeće usluge: soba za masažu, sauna i spa centar. Mini Spa je oaza mira i opuštanja. Različite usluge nude opuštajuće sate i podmlađivanje kao i kupanje u đakuzi kadi. Za aktivnosti van objekta, Tiara Travel preporučuje večeru i krstarenje sa živom muzikom na Dunavu kao i obilazak svih znamenitosti koje grad nudi.
 

Lokacija

Six Inn Hotel je savršen izbor za moderan, jeftin hotelski smeštaj sa dobrom uslugom u Budimpešti. Jedna od velikih prednosti boravka u Six Inn Budapest je to što se budite u centru Budimpešte. Možete prošetati i istražiti okolinu hotela — Kodali Korond, Mađarsku državnu operu i Gradski park.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga