IntercityHotel BudapestMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel poseduje restoran domaće kuhinje kao i bar koji poslužuje razne vrste pića. Wi-Fi internet je dostupan na teritoriji celog hotela, a gostima je obezbeđen i parking prostor. Hotel ima lift. Na zahtev se u objketu može dobiti doktor. Hotel nudi uslugu transfera od i do aerodroma kao i perionicu veša, sef i konsijerž. Osoblje hotela govori engleski. Hotel dozvoljava boravak kućnim ljubimcima.

O tipovima soba

Za smeštaj u hotelu Intercityhotel Budampest, Tiara Travel nudi 312 soba raspoređenih na 7 sprata. U ponudi su Superior double room, dvokrevetnu sobu koja ima klima uređaj, zvučno izolovane zidove, kao i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Dvokrevetna soba nudi TV ravnog ekrana, aparat za čaj i kafu, sef, parketne podove kao i pogled na grad. Površine je 21m2 i može biti sa bračnim krevetom ili sa dva odvojena ležaja. Family room su sobe od 26m2 i u svom sastavu imaju bračni ležaj. 

O aktivnostima i zabavi

Glavna zabava gostima Tiare Travel tokom dana biće obilasci svih znamenitosti grada i posetu kulturno istorijskim spomenicima. Tiara Travel preporučuje obilazak Parlamenta, Lančanog mosta, Trga Heroja, Baziliku Svetog Stefana… Postoji mogućnost i odlaska na neki od organizovanih izleta koje hotel nudi.
 

Lokacija

Hotel IntercityHotel Budapest se nalazi u Budimpešti, na 1,3 km od stadiona Puškaš Ferenc. Nalazi se na 2 km od Kuće terora, Trga heroja, sinagoge u ulici Dohani i Mađarskog nacionalnog muzeja. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Ferenc List u Budimpešti i udaljen je 15 km od objekta

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga