Sarokhaz PanzioMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Sarokhaz Panzio nudi visok standard usluge i pogodnosti koje odgovaraju individualnim potrebama svih putnika. U celom objketu je dostupan WI-Fi internet. Bezbedan parking za automobile obezbeđuje zatvoreni parking u dvorištu pansiona zaštićen kamerama koji se doplaćuje. Nudi uslugu tranfera od i do aerodroma kao i uslugu iznajmljivanja automobila.

O tipovima soba

Sarokhaz Panzio u svom sastavu pored 24-časovne recepcije ima restoran koji pruža mirno i intimno okruženje, pažljivu i ljubaznu uslugu, korektne cene i pre svega prvoklasnu mađarsku kuhinju. Pansion, koji se sastoji od tri zgrade, ima klimatizovane sobe opremljene TV-om i mini barom. Sve sobe pansiona opremljene su kupatilom kao i sobnim sefom i klima uređajem za udobnost gostiju. U ponudi Tiare Travel su Standard double room, sobe od 20m2. Mogu da budu sa bračnim ležajem ili sa dva odvojena kreveta. Neke od njih mogu da smeste treću osobu na sogi ili fotelji na razlačenje.

O aktivnostima i zabavi

Budimpešta je grad koji pruža niz mogućnosti za aktivan odor i zabavu. Gostima koji su smešteni u Sarokhaz Panzio, Tiara Travel preporučuje odlaazak na naki od izleta sa obilaksom grada ili samostalnu posetu čuvenoj ulici Vaci koja se smatra glavnom pešačkom ulicom gde se pored prodavnica nalazi veliki broj restorana i barova.
 

Lokacija

Sarokhaz Panzio se nalazi na dva minuta od aerodroma Ferenc List. Zgrada Parlamenta udaljena je 17,5km od objekta, gradski parki 16km, dok je bazilika Svetog Stefana udaljena 16,6km. Od Beograda je na udaljenosti od 368km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga