Ibis Styles Budapest AirportMađarska/ Centralna Mađarska/ Budimpešta

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Gosti Tiare Travel u hotelu imaju restoran kao i bar koji poslužuje različite vrste pića. Hotel u svom sastavu ima 5 sala za konferencije i sastanke, sobu za peglanje i parking prostor. Pogodan je i za smeštaj porodica jer se u restoranu nudi dečiji meni, a u hotelu je za decu obezeđena dečija igraonica.U celom obejktu je dostupan WI-Fi internet.

O tipovima soba

Svaka soba koju Tiara Travel ima u ponudi je jedinstvenog dizajna. U ponudi je 145 stilizovanih soba. Sve smeštajne jedinice imaju sopstveno kupatilo sa tušem, klima uređaj, sef za čuvanje vrednosti, kuvalo za kafu, TV, WI-FI internet i mini bar. U ponudi Tiare Travel je standard room, sobe koje su namenjene smeštaju za dve osobe. Mogu biti sa bračnim ležajem ili sa dva odvojena kreveta. Površine su 16m2. Junior suite koji Tiara Travel nudi je soba koja u svom sastavu ima jedan bračni ležaj i jedan kauč. Površine je 27m2.

O aktivnostima i zabavi

Kako su gosti Tiare Travel smešteni na 100m od aerdoroma, tako hotel Ibis Styles Budapest preporučuje da istražite okolinu hotela javnim prevozom. U blizini hotela je Aeropark, na 0,9 km i još malo dalje KoKi (tržni centar, metro M3), na 12 km, HUNGEKSPO (izložbeni centar) na 20 km. 
 

Lokacija

Hotel ibis Styles Budapest Airport! Pogodno smešten pored međunarodnog aerodroma Ferenc List, čini iskustvo putnika udobnijim, elegantnijim i zabavnijim! Od Beograda je na udaljenosti od 372km, dok je od Horgoša udaljen 172km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga