Thermae Sylla SpaGrčka/ Evija/ Edipsos

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Ekskluzivni hotel Thermae Sylla Spa & Wellness nudi svojim gostima recepciju koja radi 24h gde ih dočekuje ljubazno osoblje koje je tu za sve informacije. Hotel Thermae Sylla Spa & Wellness na raspolaganju za svoje goste ima lobby gde gosti mogu da se odmore i sačekaju svoju sobu. Tu je i restoran sa širokom ponudom nacionalne i internacionalne kuhinje, a takođe se hotel može pohvaliti i sa a la carte restoranom. Hotel ima bar, bar kod bazena, bar na plaži sa raznovrsnom ponudom osvežavajućih napitaka, wi fi internet je dostupan u delu kod recepcije, TV sala je tu za dodatnu zabavu gostiju, menjačnica, konferencijska sala, sala za sastanke i parking.

O tipovima soba

Thermae Sylla Spa & Wellness hotel ima 108 smeštajnih jedinica. U ponudi hotela su standardne sobe, superior sobe, premium sobe, deluxe sobe sa pogledom na more, junior suite, executive suite i presidential suite. Sve sobe imaju: kupatilo, fen, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, sef, bade mantil, papuče i balkon. Standardne sobe su površine oko 15-19 m², namenjene za smeštaj do 3 osobe, opremljene sa 2 standardna kreveta ili francuskim krevetom i dodatnim krevetom – sofom na rasklapanje za 3 osobu. Superior sobe su površine oko 20-25 m², imaju pogled na bazen i park, namenjene za smeštaj do 3 osobe, opremljene sa 2 standardna kreveta ili francuskim krevetom i dodatnim krevetom – sofom na rasklapanje za 3 osobu. Premium sobe su površine oko 19-28 m², imaju pogled na bazen i park, namenjene za smeštaj do 3 osobe, opremljene sa 2 standardna kreveta ili francuskim krevetom i dodatnim krevetom – sofom na rasklapanje za 3 osobu. Deluxe sobe sa pogledom na more su površine oko 15-19 m², imaju pogled na zaliv, namenjene za smeštaj do 2 osobe, opremljene sa 2 standardna kreveta ili francuskim krevetom. Junior suite su površine oko 35 m², imaju pogled na bazen ili more, namenjeni za smeštaj do 3 osobe, opremljene sa 2 standardna kreveta ili francuskim krevetom i dodatnim krevetom – sofom na rasklapanje za 3 osobu. Executive suite su površine oko 45 m², imaju pogled na bazen ili more, namenjeni za smeštaj do 3 osobe, opremljene sa 2 standardna kreveta ili francuskim krevetom i dodatnim krevetom – sofom na rasklapanje za 3 osobu. Presidential suite su površine oko 45 m², namenjeni za smeštaj do 3 osobe, nalaze se na samom vrhu centralne zgrade, imaju spavaću sobu sa francuskim krevetom i dnevni boravak sa sofom na rasklapanje.

O aktivnostima i zabavi

Gosti Thermae Sylla Spa & Wellnes hotela u mestu Edipsos, na ostrvu Evia mogu da se opuste u baru sa predivnim pogledom na more u kom se služe pića tokom celog dana, kao i na ležaljkama i suncobranima kod bazena i na plaži. U sastavu hotela Thermae Sylla Spa & Wellness, a gde gosti mogu dodatno da se opuste i zabave su spoljašnji bazen, dečiji bazen, spa centar sa unutrašnjim bazenom koji ima termalnu vodu, sauna, parno kupatilo, masaže, đakuzi i hidromasažeri, salon lepote, frizerski salon, teretana za goste koji žele dodatnu fizičku aktivnost tokom svog odmora. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit. Za aktivnosti van objekta gostima se preporučuje obilazak prelepih plaža ostrva Evia.

O lokaciji

Hotel Thermae Sylla Spa & Wellness je luksuzni hotel koji se nalazi na severnom delu ostrva Evia, u prelepom letovalištu, banji, Loutra Edipsou, udaljen 220 km od Atine. Banja je proglašena za jednu od 10 najlepših banja sa prirodnim termalnim izvorima sa vodom čak do 85 stepeni Celzijusovih. Gradić Edipsos je smešten na samoj obali mora i na termalnim izvorima. Hotel je smešten na plaži, 10 m od platforme za kupanje na kojima se nalaze suncobrani i ležaljke.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga