ABCGrčka/ Solunska regija/ Solun grad

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel ABC se može pohvaliti restoranom gde se mogu isprobati razni domaći proizvodi i tradicionalna jela. Pored restorana hotel poseduje prelepi ugaoni kafić sa pogledom na grad. Pored pića i celodnevnog menija, u baru imate i A La Carte jela kao i ukusne dezerte. Agencija Tiara travel sa hotelom ABC gostima hotela na raspolaganju daje salon “Makedonija” gde se mogu organizovati sastanci i izložbe. Besplatni internet je u celom hotelu. Na usluzi gostima je takođe i biblioteka, menjačnica i perionica veša.

O tipovima soba

Hotel ABC poseduje 100 soba u kojima možete da kombinujete užitak i posao. Sa agencijom Tiara travel možete uživati u nekoj od sledećih soba: double room, twin room, triple room, quadruple room i single room. Double room je dvokrevetna soba površine 16 m2 i zvučno je izolirana. U istoj možete uživati sa pogledom na grad ili na dvorište. Soba može biti sa francuskim krevetom ili sa dva odvojena kreveta. Poseduje kupatilo sa tušem ili kadom, dok se fen za kosu dobija na zahtev. Sobe su za nepušače, imaju besplatan internet i klimatizovane su. Poseduju sef i mini bar. Dečiji kreveti su dostupni uz zahtev. Twin room je dvokrevetna soba istih karakteristika kao i double room. Razlika je što twin room ima odvojene krevete. Sve sobe su sa pogledom na grad. Nemaju mogućnost dodavanja dečijeg kreveta. Triple room je trokrevetna soba kvadrature 30 m2. U sobama mogu da budu dva odvojena kreveta i jedan kauč na razlačenje ili francuski ležaj i kauč na razlačenje. Zvučno je izolovana ii ma balkon sa pogledom na grad. Namenjena je nepušačima. Kupatilo je sa tušem ili kadom gde se fen za kosu dobija na zahtev. Poseduje besplatan internet, na usluzi su mini bar i sef. Potoji mogućnost dečijeg kreveta na zahtev. Quadruple room je četvorokrevetna soba koja ima površinu od 30 m2. Može da bude sa dva odvojena kreveta, kaučem na razlačenje i krevetom sa fiokom ili sa bračnim krevetom, kučem na razlačenje i krevetom sa fiokom. Soba se sa zvučnom izolacijom i imaju balkon sa pogledom na grad. Kupatilo poseduje tuš ili kadu, dok se fen za kosu dobija na upit. Internet je besplatan, dok se uz doplatu može koristiti mini bar. Single room je soba namenjena za smeštaj jedne osobe. Hotel ABC ima dve vrste jednokrevetnih soba. Jedne su površine od 15 m2, dok su druge 13 m2. Sobe veće kvadrature imaju balkon je sa pogledom na grad, manje pogled na dvorište. Kao i ostale sobe i ona je namenjena nepušačima. Kupatilo je tušem ili kadom. Fen za kosu se dobija na upit. Internet je besplatan, dok se mini bar naplaćuje.

O aktivnostima i zabavi

Hotel ABC je otvoren tokom cele godine, tako da za leto i zimu ima spremne razne mogućnosti. U samom hotelu imate mogućnost iznajmljivanja automobila. Sa agencijom Tiara travel gosti hotela mogu koristiti razne izlete. Obilazak grada, izleti brodom, odlazak do Meteora ili Atosa samo je jedan deo preporuka za uživanje.

O lokaciji

Hotel ABC se nalazi u centru Soluna. Od aerodroma “Makedonija” udaljen je 15 km. Hotel ABC uživa na povlašćenom mestu u centru, samo par metara je od izložbenog centra Helexpo, na pešačkoj je udaljenosti od šetališta, Bele Kule, arheološkog i vizantiskog muzeja kao i mnogobojnih restorana, kafića i barova.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga