Hanioti Village ResortGrčka/ Kasandra/ Hanioti

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Haniopti Village Resort u ponudi Tiara Travela se nalazi u predivnom letovalištu Hanioti, na Kasandri, i na kratkoj je pešačkoj udaljenosti od prelepih peščanih plaža po kojima je ova destinacija i poznata. Okružen je neverovatnim zelenim šumama punim stablima drveća borova i raznog bilja, koji mu daju miran i spokojan izgled. Zajedno sa blizinom plaže i kristalno čiste vode stvara veličanstven ambijent kojem se gosti rado vraćaju. Poseduje odličan izbor turističkih sadržaja i zabavnih usluga koji su posebno dizajnirani kako bi gostima pružili nezaboravan i opušten letnji odmor. 

O tipovima soba

Črtiri tipa smeštajnih jedinica su na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela Hanioti Village Resort. Standardna soba je veličine 18m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje. Namenjena je za smeštaj dve odrasle osobe. Superior soba ima 18m2 i maksimalan broj osoba je dve odrasle osobe. Poseduje francuski ili odvojene ležaje. Junior suite u ponudi Tiara Travela poseduje francuski ili odvojene ležaje i sofu na razvlačenje. Ima 28m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Family Suites su veličine 32m2 i sastoje se od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i dnevne sobe sa dve sofe na razvlačenje. Može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe.

O aktivnostima i zabavi

Idealan za letnju rekreaciju i relaksciju je veliki bazen na otvorenom u okviru hotela Hanioti VIllage Resort u ponudi Tiara Travela. Posebnu atrakciju predstavlja đakuzi na otvorenom namenjen maksimalnom uživanju. Za najmlađe goste je obezbeđen posebno odvojeni dečiji bazen prilagođen njihovom uzrastu. Onima kojima kje potrebno opuštanje i relaksacija na raspolaganju je fantastični Spa centar koji obuhvata usluge saune, đakuzija, parnog kupatila, masaža i tretmana za negu lica i tela. Ljubiteljiam sportskih aktivnosti obezbeđena je lepo opremljena teretana u okviru Spa centra. U glavnom restoranu služe se izvrsna jela lokalne grčke i internacionalne kuhinje a restoran poseduje zatvoreni i otvoreni deo sa predivnom verandom i pogledom na okruženje. Pored restorana je smešten i bar u kome se gosti mogu odmoriti uz šareni koktel ili osvežavajuće hladno piće. U čitavom smeštajnom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Hanioti Village Resort u ponudi Tiara Travela je udaljen oko 250m od predivne plaže i okružen je zimzelenom borovom šumom. Centar Haniotija je udaljen svega 800m od smeštajnog objekta i tamo se mogu naći brojni restorani, kafići, barovi, prodavnice. Međunarodni aerodrom u Solunu je udaljen 90km od hotela. Na licu mesta postoji mogućnost korišćenja besplatnog privatnog parkinga. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga