Hotel Tate by AyconCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Boutique hotel Tate sa radom je počeo 2020. godine. U svom sastavu ima a la carte restoran koji je smeštan pored otvorenog bazena i koji poseduje i zatvoreni deo gde se pozlužuje doručak od 07:00h-10:00h i kasnije je otvoren od od 12:00h do 21:00h. i nudi eksploziju ukusa.U celom hotelu je dostupan Wi-FI internet. Hotel poseduje i obezbeđenu hotelsku garažu do koje se može sići liftom. 

O tipovima soba

Za smeštaj u Boutique hotelu Tate by Aycon, Tiara Travel u ponudi ima 16 smeštanih jedinica. Standardna dvokrevetne sobe koje su u ponudi Tiare Travel površine su 21m2 namenjene su smeštaju za dve osobe na king size bračnom krevetu. Standradne dvokrevetne sobe sa pogledom na more su veličine 25m2 i imaju mogućnost smeštaja treće osobe na pomoćnom krevetu. U ponudi Tiare Travel nalaze se i Standardne dvokrevetne sobe sa dodatnim krevetom, U prostoru od 25m2, pored bračnog lećaja nalazi se i sofa namenjena trećoj osobi. Ove sove su sa pogledom na grad. Pored navedenih smeštajnih jedinica u ponudi je i Deluxe dvokrevetna soba sa pogledom na more. Ona je pravi izbor za romantične parove koji svako svoje putovanje provode kao da su na medenom mesecu. Sve sobe su klimatizovane i imaju flat-screen TV, mini bar i sef. Kupatila su moderno opremljena tušem i fenom za kosu. 

O aktivnostima i zabavi

Gosti Tiare Travel smeštani u Boutique hotelu Tate imaju mogućnost uživanja i zabave na otvorenom bazenu hotela i sunčanju na otvorenoj terasi. Pored bazena nalazi se i đakuzi kada kao i sauna. Ljubiteljima sporta i fitnesa hotel nudi teretanu opremljenu modernim spravama za vežbanje. Na plaži su za dnevnu zabavu dostupni mnogo sportovi na vodi, dok za one koji su željni avanture nude se mnogobrojni izleti za obilazak Budvanske Rivijere i Boka Kotorskog zaliva. 

 

O lokaciji

Boutique hotel Tate by Aycon koji Tiara Travel ima u ponudi nalazi se u Budvi, na udaljenosti od 350m od prelepe Slovenske plaže. Na pristojnoj udaljensoti od hotela nalaze i mnogobrojne prodavnice, restorani kao i supermarketi. Aerodrom u Tivtu udaljen je 22km od hotela Tate.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga