Villa GraciaCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

U svom sastavu Vila Gracia ima novootvoreni restorana, uz najukusniji domaći doručak, sređen sa ljubavlju od raznovrsne domaće hrane, voća i povrća.Gostima Tiare Travel dostupan je besplatan Wi-Fi internet i privatni parking. 

O tipovima soba

Sve sobe koje su u ponudi Tiare Travel su opremljene kablovskom TV, klimom, čajnikom, frižiderom, sefom, podnim grejanjem u kupatilu, toaletnim priborom,
fenom za kosu itd. sa opremom visoke klase, koja će premašiti sva očekivanja. Tiara Travel u ponudi ima Double/twin room, dvokrevetne sobe od 18m2. Mogu da budu sa bračnim kerevtom ili sa dva odvojena ležaja. Standard double/twin room su sobe za dve osobe površine 23m2. Mogu da budu sa velikim bračnim krevetom ili sa dva odvojena kreveta.  Zatim Superior double/twin room, dvokrevetne sobe od 24m2 koje su namenjene smeštaju do 3 osobe. U svom sastavu imaju bračni ležaj ili dva odvojena kreveta i jednu sofu na razlačenje. Pored soba, Tiara Travel u ponudi ima i Deluxe apartment with balcony, apartman namenjen smeštaju za četiri osobe. Sastoji se od dnevnog boravka u kom se nalazi sofa na razlačenje i spavaće sobe sa bračnim krevetom. 

O aktivnostima i zabavi

Gostima Tiare Travel smeštenim u vili Gracia pruža se mogućnost obilaska Starog grada Budve gde mogu da provedu najviše vremena, a to ipak ne bi bilo dovoljno. Leži na poluostrvu u centru grada. Stari grad se sastoji od uskih kaldrmisanih ulica, uličica i malih šarmantnih trgova. Na plaži nalazi se veliki broj barova kao i sportova na vodi. Za ljubitelje celodnevnih aktivnosti dostupni su mnogobrojni izleti sa obilaksom Budvanske rivijere i Crnogorskog primorja. 

m2. 

O lokaciji

Vila Gracia koja je u ponudi Tiare Travel smeštena je u Budvi na manje od 5 minuta od najbliže plaže i do 10 minuta hoda od Starog grada. Od aerdoroma u Tivtu na udlajenosti je od 22km, dok je od aerdorma u Podgorici na udaljenosti od 64km. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga