Perla di MareCrna Gora/ Primorski region/ Budva

Rezervacija

 
 
 

O hotelu

Hotel Perla di Mare u svom sastavu poseduje restoran koji poslužuje doručak kao i bar koji svojom hranom i pićem upotpunjuje boravak gostiju Tiare Travel u hotelu. U celom objektu je dostupan besplatni Wi-Fi internet. Hotel nudi uslugu transfera od i do aerodroma. 

O tipovima soba

za smeštaj u hotelu Perla di Mare, Tiara travel gostima nudi Basic double room, dvokrevetnu sobu od 20m2 opremljenu u mediteranskom stilu. Ova dvokrevetna soba ima balkon, mini bar, klima uređaj i kablovsku televiziju. Zatim Double room, dvokrevetnu sobu, opremljenu elegancijom i udobnošću. Soba ima klimu, balkon, kablovsku TV i mini bar. U ponudi Tiare Travel nalazi se i Twin room, soba koja ima dva odvojena kreveta. Sa površinom od 25m2 ima klimu, balkon, kablovsku TV i mini bar. Još jedna od smeštajnih jedinica koja se nalazi u ponudi Tiare Travel je Triple room, trokrevena soba površine 28m2. Ova trokrevetna soba ima balkon, mini bar, klima uređaj i kablovsku televiziju kao i privatnu terasu. Pored soba, Tiara Travel u ponudi ima i Family junior suite. Apartman od 45 m2, sa svim najboljim pogodnostima i sa kupatilom usečenim u stenama. Ovaj porodični apartman ima trpezariju, kuhinjsko posuđe i mašinu za pranje sudova.

O aktivnostima i zabavi

Lokacija hotela, gostima Tiare Travel pruža mogućnost uživanja među starim gradovima, zamkovima, selima, šetnjama prirodom, hranom i vinom. Budvanski zaliv nosi nesalomiv šarm i pruža zabavu gostima svih starosnih doba od animacija i vodenih sportova na plaži, aqua parka do nezaobilaznog noćnog života. Budva odmor ostavlja u neizbrisivom sećanju.

O lokaciji

Hotel Perla di Mare koi je u ponudi Tiare Trvale smešten je u Budvi. Nalazi se na udlajenosti od 500m od Slovenske plaže. Na pešačkoj udaljenosti od hotela nalaze se mnogobrojne prodavnice , restorani kao i barovi, Aerodrom u Tivtu udaljen je 20km.

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga