Tami's Residence 1Grčka/ Kasandra/ Hanioti

Rezervacija

 
 
 

Napomena: Zbog fiksnog zakupa soba naših INO partnera i želje hotelijera za što boljom iskorišćenošću smeštajnih kapaciteta, u pojedinim situacijama, iako je status sobe „slobodno“, može doći do alternativne ponude sa neznatno izmenjenim periodom boravka.

O hotelu

Tami's Residence 1 u ponudi Tiara Travela je novosagrađeni butik hotel koji je udaljen kratkom šetnjom od prelepih plaža i lociran je u popularnom letovalištu Hanioti. Izgrađen je 2020 godine i sastoji se od studia i apartmana koji su opremljeni najmodernim sadržajima i uređeni tako da zadovolje sve potrebe gostiju za udobnim i komfornim smeštajem. Okružen je prelepim zelenim rastinjem i drvećima platana koji mu daju miran i spokojan izgled.

O tipovima soba

Tri tipa smeštajnih jedinica su na raspolaganju gostima agencije Tiara Travel i hotela Tami's Residence 1. Eco studio je veličine 45m2 i poseduje francuski ili odvojene ležaje, sofu na razvlačenje i kuhinju sa kuhinjskim elementima. Nalazi se u nižem prizemlju, nema pogled mi može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe i jedno dete. Studio ima 20-28m2 i može da primi dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. Poseduje francuski ili odvojene ležaje, sofu na razvlačenje i opremljenu kuhinju a nalazi se ili u prizemlju ili na prvom spratu. Apartman u ponudi Tiara Travela se sastoji od spavaće sobe sa francuskim ili odvojenim ležajima i još jedne sobe sa kuhinjom i sofom na razvlačenje. Ima 28-35m2 i može da ugosti dve odrasle osobe i dvoje dece ili četiri odrasle osobe. 

O aktivnostima i zabavi

Blizina plaže donosi gostima agencije Tiara Travel koji borave u hotelu Tami's Residence 1 brojne mogućnosti za bavljenje sportovima na vodi. Plaža je javna i ležaljke i suncobrani se doplaćuju. U prelepom zelenom dvorištu nalazu se nameštaj za sedenje a porosto je idealan i za razne dečije igre. U neposrednoj blizini se nalaze popularni restorani i taverne koje služe lokalna i mediteranska jela. U čitavom objektu dostupan je besplatan wifi internet. 

O lokaciji

Lociran na samo 150m udaljenosti od predivnih plaža nalazi se elegantan hotel Tami's Residence 1 u ponudi Tiara Travela. U neposrednoj blizini hotela se nalazi centar popularnog Haniotija sa odličnom ponudom restorana, barova, kafića, prodavnica dok se pored samog objekta nalazi supermarket. Na licu mesta postoji javni parking koji je besplatan za goste koji dolaze sopstvenim prevozom. 

0.0
Smeštaj
Lokacija
Usluga